Τρίτη, Φεβρουαρίου 12, 2019

#Poweroflovegr spoiler: Ανατροπές και μεγάλες εξελίξεις αυτη την εβδομάδα- Ο κακός χαμός με την ΕΚΤΑΚΤΗ αποχώρηση-Video





Ανατρεπτικές εξελίξεις στο Power OF Love και ήδη σας έχουμε νέο spoiler!

Ποιοι οι «ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΙ» και ποια τα «ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ» του Τζόνι-Άφωνη η Μαρία Μπακοδήμου

 Ηδη σας έχουμε ενημερώσει για την «αλλαγή» που θα ανακοινώσει ηΜαρία Μπακοδήμου και θα τρομάξει αρκετούς παίκτες. Ανατροπές θα έχουμε και στους αγαπημένους παίκτες... του ριαλιτι αγάπης αλλά και στις νέες εισόδους που θα έχουμε με την πρώτη να ήταν μάλιστα στο χθεσινό επεισόδιο!! Αν δεν θέλετε να μάθετε τι θα γίνει στην εβδομάδα που έρχεται μην διαβάσετε παρακάτω!!


Μπήκαν νέοι παίκτες, με πρώτο και καλύτερο τον Τζόνι Αμπατζόπουλο! Μαζί του και η Ιόλη Κεσίδου η Θεσσαλονικιά νέα παίκτρια που θα κάνει πάταγο!

Ο Τζόνι ο οποίος μετά από δύο εβδομάδες απουσίας από το σπίτι της ΑΓΑΠΗΣ επιστρέφει στο σπίτι «λόγω κοινού» όπως θα ανακοινώσει και η Μαρία Μπακοδήμου.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε τις αντιδράσεις των «συμπαικτών» του αλλά και του ίδιου αφού σύμφωνα με τα spoiler ο Τζόνι θα χάσει σύντομα τον φίλο του Παύλο αφού θα αποχωρήσει από το σπίτι της αγάπης με την ψήφο μάλιστα του νέου Πάνου Μούτσου!

Επίσης σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο νέος παίκτης που θα μπει μέσα και δεν είναι άλλος από τον Πάνο Μούτσο ο οποίος θα την κάνει την ζημιά του και θα διώξει τον παίκτη τον οποίο θα εκθειάσει και όπως σας αναφέραμε παραπάνω είναι ο Παύλος!!

Όπως και στην εβδομάδα που μας πέρασε, με την Νέρτζη αγαπημένη παίκτρια από το πουθενά, έτσι και στην νέα ένας από τους δύο αγαπημένους παίκτες του κοινού είναι ο Τζόνι και αυτός από το πουθενά ενώ από τα κορίτσια είναι η Άνναη οποία και καταφέρνει να κερδίσει τα 2,500 ευρώ!

Όπως καταλαβαίνεται αφού κερδίζει η Αννα θα έπρεπε να σώσει το σπίτι της και να φύγει αγόρι.Αυτό το αγόρι είναι ο Παύλος!


Όμως η παραγωγή έκανε πάλι τα «μαγικά» της και μαγείρεψε πάλι τις καταστάσεις και έτσι στο επόμενο GALA αποχωρεί γυναίκα και αυτή δεν είναι άλλη από την ΡΑΦΑΕΛΑ.

Έκπληξη όμως θα προκαλέσουν οι τρεις ψήφοι που θα πάρει μια από τις κοπέλες που δεν τις είχε «ακουμπήσει» ψήφος!! Ο λόγος για την Ρένια.

Δείτε φωτογραφίες και το trailer της Δευτέρας 11/02






Η παραγωγή από του πουθενά ανακοίνωσε την ώρα που είχαν κάνει την είσοδο του οι δύο νέοι παίκτες ο γνωστός Τζόνι Αμπατζόπουλος και η Ιόλη Κεσίδου μια εκτακτη ψηφοφορίας αποχώρησης,

Πραγματικά αυτό που ακολούθησε μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος δεν είχε προηγούμενο.

Οι παίκτες έδωσαν την αρνητική τους ψήφο στηv Μαργαρίτα Νέρτζη και την Έλενα Πολυχρονοπούλου ενώ όταν έπρεπε να επιλέξουν ποια από τις δύο θα παραμείνει στο σπίτι του Power of Love, η Μαργαρίτα Νέρτζη αποφασίστηκε να αποχωρήσει άμεσα από το παιχνίδι.

Το παράδοξο ήταν ότι λίγη ώρα πριν είχε προηγηθεί η επιστροφή του αγαπημένου της Τζόνι Αμπατζόπουλου και έτσι το ζευγάρι χώρισε ξανά.

Αυτή η απρόσμενη εξέλιξη προκάλεσε την οργή του Παύλου ενώ η ένταση χτύπησε κόκκινο


Ποιους κατηγορεί ως δολοπλόκους ο Τζόνι
Αυτό που έγινε σήμερα στον Τζόνι και στην Μαργαρίτα Νέρτζη σίγουρα δεν το περίμενε κανένας, εκτός ίσως από την παραγωγή η οποία μπορεί και να το δημιούργησε για να αυξήσει τα νούμερα τηλεθέασης. Ενώ όλα ξεκίνησαν όμορφα και ωραία και ξαναείδαμε το μοναδικό πραγματικά ερωτευμένο ζευγάρι μαζί, ήρθε η ξαφνική απόφαση της παραγωγής και η ανακοίνωση που έκανε η Μαρία Μπακοδήμου, για απομάκρυνση ενός κοριτσιού για να φέρει τα πάνω κάτω στο ριάλιτι της αγάπης…Ο εκνευρισμός του Τζόνι χτύπησε «ΚΟΚΚΙΝΑ» και όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ο παίκτης………






αφήνει σαφές αιχμές για την κλίκα που υπάρχει μέσα στο σπίτι και που τους θεωρεί υπαίτιους για τον ξαφνικό «χωρισμό» του με την Νέρτζη. Ποιοι είναι αυτοί; Μα φυσικά μιλάει για την κλίκα των ανδρών τον Φίλιππο,τον Ιωνα και τον Αντώνη αλλά και των κοριτσιών Λένια, Ολυμπία,Ρένια και Ζένια ή αλλιώς όπως τις κατονομάζει η Μαρία Μπακοδήμου «ΡΕ-ΖΕ-ΛΕ»

Δείτε γιατί τους χαρακτηρίζει «δολοπλόκους» και ακούστε πως σκοπεύει να τους συμπεριφερθεί από εδώ και στο εξής…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου