Σάββατο, Φεβρουαρίου 16, 2019

#PowerOfLovegr spoiler: «ΧΑΜΟΣ» Τι θα συμβεί ανάμεσα σε Κατερίνα και Παύλο

Αποτέλεσμα εικόνας για Νέο Power Of Love spoiler και μάλιστα «καυτό».Σύμφωνα με το nassosblog το παιχνίδι έχει πλέον ξεχωριστό ενδιαφέρον. Και το ενδιαφέρον αυτό οικοδομείται εδώ και δυο εβδομάδες με μεγάλη προσοχή από τον Τούρκο και την ομάδα του…..




Νέο Power Of Love spoiler και μάλιστα «καυτό».Σύμφωνα με το nassosblog το παιχνίδι έχει πλέον ξεχωριστό ενδιαφέρον. Και το ενδιαφέρον αυτό οικοδομείται εδώ και δυο εβδομάδες με μεγάλη προσοχή από τον Τούρκο και την ομάδα του…..


Είναι προφανές ότι τα προϊόντα του περνάνε μεγάλη κρίση. Και τα 13άρια και τα 14άρια είναι πολύ άσχημα.Θα δούμε χωρισμούς κόντρες μπορεί και «ξύλο». Αν δείτε τι συνέβη στο Τουρκικό «Power of Love» όταν κι αυτό είχε κοιλιά θα καταλάβετε τι εννοώ.

Σε αυτό το πλαίσιο η Κατερίνα χωρίζει τον Παύλο… ζωντανά. Δεν άντεξε άλλο την πίεση που είχε από τον Πόντιο αλλά και τον έντονο χαρακτήρα του.


Μαθαίνω ότι η Κατερίνα δηλώνει προσβεβλημένη με την εκρηκτική συμπεριφορά του και τις προσβολές του τις τελευταίες δυο εβδομάδες… και γι΄αυτό τον σχόλασε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου