Τρίτη, Μαρτίου 26, 2019

Στους «16» του Miami Open ο Τσιτσιπάς, «αγκάλιασε» το Νο8 VIDEO



Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει να γράφει ιστορία, καθώςεπικράτησε 6-4, 6-4 του Λεονάρντο Μάγερ, Νο 62 τον κόσμο και προκρίθηκε στους «16» του Miami Open και με την επιτυχία του αυτή έκανε το πιο σημαντικό βήμα για να βρεθεί στο Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης (ATP).



Στον 4ο γύρο της διοργάνωσης, ο έλληνας πρωταθλητής, θα αντιμετωπίσει τον Ντένις Σαποβάλοφ που νίκησε με 6-3, 7-6(5) τον Αντρέι Ρούμπλεφ.Να αναδέρουμε ότι οι δύο τους, συναντήθηκαν δύο φορές στο ATP World Tour 2018, με τον 19χρονο Καναδό να νικάει στο Australian Open και τον Τσιτσιπά,να επικρατεί λίγους μήνες αργότερα, στο Μόντε Κάρλο.



Στον τελευταίο του αγώνα ο 20χρονος αθλητής έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο αργεντινός αντίπαλό του έκανε ότι καλύτερο μπορούσε, αλλά ο «Στεφ», σε αντίθεση με το Indian Wells, έδειξε να έχει περισσότερες ανάσες.
Έτσι μπόρεσε να ανεβαίνει περισσότερο στο φιλέ για να τελειώνει μπάλες. Kατά τη διάρκεια του δέκατου game στο πρώτο σετ ο στέφανος Τσιτσιπάς εκμεταλλευόμενος το τεράστιο άνοιγμα χεριών του έκανε το απόλυτο drop volley:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου