Δευτέρα, Μαρτίου 18, 2019

Δημητριάδης για την επίθεση στο σπίτι του: Μεμονωμένη και επιπόλαιη ενέργεια θερμοκέφαλου νεαρού - ΒΙΝΤΕΟ




Μεμονωμένη και απολύτως επιπόλαιη ενέργεια χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μίμης Δημητριάδης την επίθεση που δέχθηκε στην οικία του το βράδυ του Σαββάτου εκτιμώντας ότι «στην Κοζάνη υπάρχουν κύκλοι που προσπαθούν να ενισχύσουν τέτοιου είδους συμπεριφορές»


Μιλώντας στην ΕΡΤ1, ο κ. Δημητριάδης δήλωσε : «Ήταν μία μεμονωμένη περίπτωση, απολύτως επιπόλαιη και προφανώς καταδικαστέα. Ήταν τόσο τυφλή επίθεση που έσπασε το τζάμι της διπλανής πόρτας, των συγγενών μου και όχι το δικό μου. Δεν πρέπει να επιτρέπουν οι υπόλοιποι πολίτες να λύνονται τα προβλήματα δια αυτής της οδού».

«Το αξιολογώ ως μία επιπόλαιη ενέργεια κάποιου θερμοκέφαλου νεαρού. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν κύκλοι που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν αυτές τις συμπεριφορές. Υπάρχουν κύκλοι που προσπαθούν να εντείνουν, να ενισχύσουν τέτοιου τύπου συμπεριφορές οι οποίες είναι ενάντια σε κάθε έννοια δημοκρατικότητας. Πρέπει να απομονωθεί και όχι απλά να καταδικάζεται με αστερίσκους. Πρέπει να έχουμε ενεργητική συμμετοχή ώστε αυτά τα φαινόμενα να μην επιβιώνουν. Αυτή η μυθολογία ότι εδώ στη Μακεδονία υπάρχει τέτοια συμπεριφορά, δεν ισχύει. Υπάρχει μόνο από μεμονωμένους κύκλους οι οποίοι καλλιεργούν τη βία και τη μισαλλοδοξία και είναι απολύτως μειοψηφικές», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου