Τρίτη, Μαρτίου 05, 2019

«Σοκ» στο ΚΙΝΑΛ από τις «βόμβες» Αλιβιζάτου




Σε κατάσταση νευρικής κρίσης βρίσκεται η ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, καθώς πέραν της εκδήλωσης με κεντρικό ομιλητή τον Ούντο Μπούλμαν, σοκ προκαλεί στην Χαριλάου Τρικούπη η θετική τοποθέτηση του Νίκου Αλιβιζάτου για τον Αλέξη Τσίπρα!
Ο διαπρεπής συνταγματολόγος αποτελεί μία εμβληματική προσωπικότητα για το Κίνημα Αλλαγής-εξάλλου, ήταν εκείνος στον οποίο όλοι οι υποψήφιοι είχαν αναθέσει τη διαδικασία ίδρυσης του νέου κόμματος.

Ο κ. Αλιβιζάτος, λοιπόν, όχι μόνο εκφράζεται θετικά για τον Αλέξη Τσίπρα (ξεκαθαρίζοντας, μάλιστα, ότι δεν έχει καμία ανοιχτή επικοινωνία μαζί του) αλλά ταυτοχρόνως περιγράφει ως δυσοίωνο και ζοφερό το μέλλον του Κινήματος Αλλαγής.

«Έχει ταχύτατη αντίληψη και πραγματικά αισθάνεσαι ότι δεν χρειάζεται να συζητάς από τα πιο στοιχειώδη στην αρχή μαζί του για φτάσεις εκεί που θέλεις. Πιάνει πουλιά στον αέρα. Έκτοτε δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Ούτως ή άλλως, η μόνη μου ανάμειξη στην άμεση πολιτική ήταν η προπέρσινη, στη δημιουργία του ΚΙΝ.ΑΛ.», επισήμανε στην Lifo ο Νίκος Αλιβιζάτος, ενώ ερωτηθείς «ποιες είναι οι πιθανότητες επιβίωσης του Κινήματος Αλλαγής και του Ποταμιού», εμφανίζεται απαισιόδοξος. «Πολύ δύσκολες. Δεν είμαι αισιόδοξος. Αυτήν τη στιγμή φοβάμαι ότι τον χώρο τείνει να τον καλύψει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι προοπτικές δεν είναι ευχάριστες. Δεν έχει επιτευχθεί καν το να υπηρετήσουμε την ενότητα με ένα μίνιμουμ κοινό πρόγραμμα», καταλήγει ο Νίκος Αλιβιζάτος, προκαλώντας σοβαρή ανησυχία στο Κίνημα Αλλαγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου