Τετάρτη, Μαρτίου 27, 2019

Μύδροι Πολάκη κατά ΜΜΕ και Στουρνάρα – «Το αμίλητο νερό ήπιες;»





«Η δικαίωση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο παλικάρια της φακής και της διαπλοκής»


«Άστραψε και βρόντηξε» κατά των ΜΜΕ και του Γιάννη Στουρνάρα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, μετά την αποκάλυψη της «Εφημερίδας των Συντακτών» ότι στο «δεξί χέρι» του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για δάνεια που πήρε από το 2007 μέχρι το 2010.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης εξαπολύει πυρά προς συγκεκριμένα ΜΜΕ, καταλογίζοντάς τους ότι δεν «έπαιξαν» την είδηση της κακουργηματικής δίωξης του Γιώργου Πάσχα, κάνοντας παράλληλα λόγο για «πληρωμένους δημοσιογράφους και… κανίς της διαπλοκής».

Από το στόχαστρό του φυσικά δεν ξέφυγε ο κ. Στουρνάρας, με τον κ. Πολάκη να αναρωτιέται γιατί δεν έχει απολύσει ακόμα τον εν λόγω συνεργάτη του, αλλά και γιατί δεν έχει παραιτηθεί.

Αναλυτική η ανάρτηση Πολάκη:

«Εκεί στο ΣΚΑΙ και στο ΠΡΩΤΟ ΦΛΕΜΜΑ , το δάνειο(το ΑΠΛΗΡΩΤΟ) των 800.000 ευρώ του Γ. ΠΑΣΧΑ του διευθυντή εποπτευομενων εταιρειών της Τράπεζας της Ελλάδας -του Γιάννη Στουρνάρα το δεξί χέρι ντε – ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ????????????

Πληρωμένοι δημοσιογραφίσκοι και κανίς της διαπλοκής ΤΗΝ κακουργηματική δίωξη ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ εναντίον του ΠΑΣΧΑ δεν την πήρατε χαμπάρι??????

ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ,το αμίλητο νερό ήπιες???? Ακόμα να απολύσεις τον Παχτα ΚΑΙ ΝΑ παραιτηθείς και συ??????

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΚΡΥΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ …της φακής και της διαπλοκής …..».
Η σχετική ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου