Τρίτη, Μαρτίου 19, 2019

«Καθαρούς όρους» ζητάει ξανά για τις εκλογές η Νέα Δημοκρατία




Η τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών για τις ευρωεκλογές και το πράσινο φως για τις υποψηφιότητες Κουντουρά-Δανέλλη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ έρχονται, σύμφωνα με την εκτίμηση της ΝΔ, απλώς να επιβεβαιώσουν τη σκόπιμη σύγχυση που επιχειρεί η κυβέρνηση αναφορικά με τους όρους διεξαγωγής των εκλογών της 26ης Μαΐου.



Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη κάλεσε την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει τους όρους αυτούς και ζήτησε τη σύγκληση της διακομματικής επιτροπής του υπουργείου Εσωτερικών.


Κατ’ αυτόν τον τρόπο, από την πλευρά της οδού Πειραιώς «διαβάζουν» την τροπολογία περί ευρωεκλογών ως μια απέλπιδα προσπάθεια εκ μέρους του πρωθυπουργού προκειμένου να κρατηθεί στην εξουσία έως ότου αποφασίσει ότι θα προσφύγει στις κάλπες, τις οποίες εξακολουθούν να βλέπουν το Μάιο και γι’ αυτό προετοιμάζονται έχοντας τούτο ως βασικό σενάριο.



Από τη ΝΔ εκφράζουν, επίσης, την αισιοδοξία τους ότι θ’ αναδειχθούν νικητές σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις του 2019 και η αισιοδοξία αυτή, αλλά και η ετοιμότητα του κομματικού μηχανισμού, εκφράζεται μέσα από το μπαράζ περιοδειών βουλευτών και στελεχών σε όλη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένου και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, ύστερα από μία σύντομη στάση στις Βρυξέλλες, θα επισκεφθεί το Σαββατοκύριακο και την 25η Μαρτίου την Κέρκυρα και τη Λήμνο, με βασικό στόχο ν’ αναδείξει το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ, αλλά και να διαμορφώσει συνθήκες συσπείρωσης γύρω από το κόμμα του κι απόλυτης επικράτησης σε όλες τις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου