Τρίτη, Μαρτίου 19, 2019

Επικό on-air «τρολλάρισμα» του Δημήτρη Χατζησωκράτη στον Γιώργο Αυτιά (Video)





Δεν χάνει λεπτό ή καλύτερο δευτερόλεπτο ο δημοσιογράφος και μελλοντικός υποψήφιος της ΝΔ στις Ευρωεκλογές Γιώργος Αυτιάς να αναφέρεται στη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά και τον «πόνο που προξένησε», αυτή στη χώρα.

Ο δημοσιογράφος είναι και αρκετά επικριτικός και με τους πολιτικούς που στήριξαν τη Συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ. Κάποιες στιγμές ο οσονούπω υποψήφιος της ΝΔ είναι και ειρωνικός. Και έτσι με ειρωνεία αποφάσισε να «επιτεθεί» και στο στέλεχος της ΔΗΜΑΡ - που αποχώρησε από το ΚΙΝΑΛ - Δημήτρη Χατζησωκράτη.

Ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, επισκέφθηκε μαζί με τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο, πριν από περίπου μία εβδομάδα τον Πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, στα Σκόπια.

Θέλοντας ο δημοσιογράφος να χλευάσει αυτήν την επίσκεψη των δύο ανδρών, ρώτησε τον Δημήτρη Χατζησωκράτη που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ: «Τι κάνει ο Ζάεφ»; Και εκεί που δεν το περίμενε κανείς το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ δίνει επική απάντηση: «Μου είπε πολλούς χαιρετισμούς στον Γιώργο Αυτιά».

Η απάντηση του Χατζησωκράτη μάλλον ταρακούνησε τον δημοσιογράφο, αφού όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, «έμεινε κόκαλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου