Πέμπτη, Μαρτίου 21, 2019

Σοκαρισμένη η Κρήτη από την αυτοκτονία μαθητή λυκείου λόγω ερωτικής απογοήτευσης – Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια του Posted by kalinda


Συγκλονίζουν οι νέες πληροφορίες σχετικά με τον μαθητή που βρέθηκε νεκρός στην Σκοπή Σητείας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το cretalive, ο μαθητής της Β’ Λυκείου έστρεψε το όπλο εναντίον του και δίπλα του βρέθηκε σημείωμα που παραπέμπει σε ερωτική απογοήτευση.


Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε την ώρα που το καθάριζε ωστόσο, μετά βεβαιότητας πλέον οι αρχές μιλούν για αυτοκτονία.

Ραγίζουν καρδιές τα τελευταία λόγια του αυτόχειρα μαθητή στην Κρήτη: “Δεν μπορώ να ζήσω άλλο χωρίς εκείνη…”

Σύμφωνα με το cretapost.gr o 17χρονος μαθητής λίγη ώρα πριν στρέψει την κυνηγετική καραμπίνα στο πρόσωπό του κάθισε στο γραφείο του και πήρε ένα κόκκινο στυλό γράφοντας στην λευκή κόλλα από χαρτί τους λόγους για τους οποίους θα έδινε τέλος την ζωή του.

«Λυπάμαι γι’ αυτό που πρόκειται να κάνω αλλά δεν μπορώ να ζήσω άλλο χωρίς την…», ήταν η αρχή του σημειώματος.

Η ερωτική απογοήτευση τον είχε φέρει στα όρια της απελπισίας ενώ στη συνέχεια του σημειώματος αναφέρθηκε εκτενώς σε όλα όσα τον βασάνιζαν το τελευταίο διάστημα.

Ο άτυχος νεαρός μόλις ολοκλήρωσε το γράμμα πήρε το όπλο, το έβαλε κάτω από το πηγούνι του και πάτησε την σκανδάλη.

Σε κατάσταση σοκ η οικογένειά του

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι γονείς αλλά και ο αδερφός του 17χρονου που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πως το νεότερο μέλος της οικογένειάς τους δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Οι πληροφορίες θέλουν το άψυχο σώμα του μαθητή να βρήκε ο πατέρας του ενώ αμέσως στο σημείο κλήθηκε η μητέρα αλλά και ο αδερφός του.

Πηγή: cretalive, cretapost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου