Πέμπτη, Απριλίου 18, 2019

«Σήκωσαν» τα χρυσαφικά ξενοδοχείου αξίας άνω των 300.000 ευρώ





Πολλά ερωτήματα προκαλεί η μεγάλη διάρρηξη που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες σε πολυτελές ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται σε τουριστική περιοχή, δυτικά του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εδημερίδας ''Πατρίς'', oι δράστες, οι οποίοι θεωρείται βέβαιο από τις Αρχές ότι ήξεραν πού ακριβώς να «χτυπήσουν», αφαίρεσαν κοσμήματα πολύ μεγάλης αξίας. Μάλιστα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των κατόχων των κοσμημάτων, η αξία τους είναι πολύ πιθανό να ξεπερνά τις 300 χιλιάδες ευρώ.

Αυτό που έχει γίνει γνωστό από την αστυνομική έρευνα είναι ότι τα κοσμήματα βρίσκονταν φυλαγμένα τόσο σε ένα μικρών διαστάσεων χρηματοκιβώτιο που ήταν πακτωμένο στον τοίχο και στο εσωτερικό μιας ντουλάπας, αλλά και σε διάφορα συρτάρια που ήταν κλειδωμένα.

Τα κοσμήματα βρίσκονταν σε χώρο ο οποίος βρίσκεται σε κεντρικό κτήριο του ξενοδοχείου. Ο χώρος αυτός χρησιμοποιείται από τους ιδιοκτήτες τόσο για τη διαμονή τους, όσο και για να εργασθούν, ενώ πρόσβαση σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ελάχιστα άτομα.

Αυτό που διαπιστώθηκε είναι ότι ο δράστης ή οι δράστες δεν είχαν παραβιάσει κάποια πόρτα ή παράθυρο για να μπουν στο εσωτερικό του. Για το λόγο αυτό οι έρευνες στρέφονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, ενώ ούτε ο χώρος ήταν ιδιαίτερα αναστατωμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου