Τετάρτη, Απριλίου 17, 2019

«Θα μάθουμε πώς τον λένε τον υποψήφιο που απέσυρε ο Μπακογιάννης;» ρωτά ο Πολάκης Δεν είναι δα και η Μυρσίνη Λοΐζου





Η Εφημερίδα των Συντακτών της Τρίτης ανέδειξε ένα αποκλειστικό θέμα. Τη διαγραφή υποψήφιου κοινοτικού συμβούλου του Κώστα Μπακογιάννη από το ψηφοδέλτιό του, λόγω εμπλοκής του σε οικονομικές ατασθαλίες στο φαρμακείο του νοσοκομείου 401 ΓΣΝΑ.

Το θέμα βέβαια δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις, ούτε βγήκε στο φως το όνομα του πρώην πια υποψηφίου, κάτι που προκάλεσε την οργή του Παύλου Πολάκη, ο οποίος ξέσπασε μέσω Facebook κατά μέσων ενημέρωσης αλλά και του «πανάκριβου γόνου»,όπως αποκάλεσε τον Μπακογιάννη.

«Πώς το λένε το λουλούδι αυτό που είχε υποψήφιο ο Μπακογιάννης θα μάθουμε;» ρωτάει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, λέγοντας πως «ούτε το όνομα θα μάθουμε ούτε τα κανάλια θα τον σκυλεύσουν, ούτε θα τον ξεφωνίζουν τα τρολ του διαδικτύου, ούτε θα γίνει σκύλευση, ούτε Τατιάνες ούτε Ράδιο Αρβύλα ούτε Καμπουράκηδες ούτε Παπαδάκηδες ούτε Ζαχαρέα ούτε Χατζηνικολάου, ούτε Athens voice ούτε το πρώτο αίμα, ούτε τα iefimerida ούτε οι Αυτιάδες θα ασχοληθούν. Δεν τον λένε Μυρσίνη Λοΐζου, βλέπετε ούτε είναι σε συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου