Παρασκευή, Απριλίου 19, 2019

Ο Γερουλάνος «έφαγε» υποψήφια που «φύτευε» προεκλογικό υλικό σε φυλλάδια του δήμου





Έβαζε προεκλογικά φυλλάδιά της μέσα σε ενημερωτικά έντυπα του δήμου Αθηναίων για τις παιδικές κατασκηνώσεις


Στην καρατόμηση της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με τον συνδυασμό του, Χριστίνας Βασιλείου προχώρησε ο Παύλος Γερουλάνος μετά από δημοσίευμα που αποκάλυψε ότι μοίραζε το προσωπικό της προεκλογικό υλικό βάζοντάς το μέσα σε ενημερωτικό φυλλάδιο του δήμου Αθηναίων για τις παιδικές κατασκηνώσεις.


Συγκεκριμένα, ο κ. Γερουλάνος, την απέκλεισε από το ψηφοδέλτιο, τονίζοντας ότι «δε νοείται οποιαδήποτε χρήση δομών και διαδικασιών του δήμου για προεκλογική εκστρατεία. Είναι θέμα αρχής».

Επίσης ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, αποδέχθηκε την παραίτησή της, από τη θέση της εντεταλμένης δημοτικής συμβούλου για τις Παιδικές Εξοχές του δήμου, όπου την είχε ορίσει.

Για «ξετσιπωσιά που ξεπερνά τα όρια», κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η παράταξη «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα- Ανταρσία σε κυβέρνηση -ΕΕ- κεφάλαιο», καταγγέλλοντας το γεγονός αυτό.

Τι έγραφε το επίμαχο προεκλογικό υλικό

Σύμφωνα με δημοσίευμα του documentonews.gr, η κ. Βασιλείου ενημέρωνε με το υλικό της παιδιά και γονείς, ότι είναι Δημοτική Σύμβουλος για την εποπτεία και τον συντονισμό των δράσεων των παιδικών εξοχών, Πρόεδρος Επιτροπής Πιστοποίησης Παιδικών Σταθμών και Αντιπρόεδρος στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών, ότι εκλέγεται στον Δήμο Αθηναίων από το 20020 και ότι είναι κάτοικος Κυψέλης.

Μάλιστα, σημείωνε ότι ήταν εκείνη που κέρδισε το στοίχημα για την εκκένωση των παιδικών κατασκηνώσεων του δήμου στο Μάτι.

Οι σχετικές φωτογραφίες:





(Με πληροφορίες από το documentonews.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου