Πέμπτη, Απριλίου 25, 2019

Ο «εφευρέτης της διαδικτυακής τηλεόρασης, παγκοσμίως» κατεβαίνει με τη Ραχήλ Μακρή





Τρέμε Νetflix


Η άλλοτε συνοδοιπόρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου Ραχήλ Μακρή αφήνει πίσω της την κεντρική πολιτική σκηνή για να διεκδικήσει τη δημαρχία στο δήμο Παλλήνης-Ανθούσα -Γέρακα.


Όμως σε αυτή τη μάχη δεν είναι μόνη. Μαζί της είναι και ο… «Εφευρέτης της διαδικτυακής τηλεόρασης παγκοσμίως». Τουλάχιστον έτσι επιλέγει να αυτοπροσδιοριστεί ο σκηνοθέτης και δημοσιογράφος Άγγελος Διαμαντουλάκης, μια ιδιότητα η οποία ισχύει, όσο παράξενο και αν φαίνεται.

Συγκεκριμένα η Αμερικάνικη Wikipedia (η μεγαλύτερη ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια στον κόσμο, η οποία βέβαια προσφέρεται στο κοινό για προσθήκες και αλλαγές) ανακοίνωσε πως ο έλληνας σκηνοθέτης Άγγελος Διαμαντουλάκης, είναι ο πρώτος στον κόσμο που δημιούργησε διαδικτυακή τηλεόραση το 2005.

«Το όραμα της Ραχήλ Μακρή για την περιοχή της Παλλήνης, στην οποία μεγάλωσα, ζω και αγαπώ, ήταν αρκετό για να σταθώ σύμμαχος στο πλευρό της και να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την υλοποίηση του. Η Παλλήνη μας έχει ανάγκη και δεν μπορώ να το αγνοήσω» αναφέρει ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου