Παρασκευή, Απριλίου 26, 2019

Γεωργούλης: Συζητούσα και με τη ΝΔ για τις ευρωεκλογές...



ΒΙΝΤΕΟ
Αποφασισμένος να κατέβει στις ευρωεκλογές φαίνεται πως ήταν ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος αποκάλυψε πως βρισκόταν σε συζητήσεις και με τη Νέα Δημοκρατία, ωστόσο δεν του...
έγινε επίσημη πρόταση και έτσι έβαλε υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στην ΕΡΤ1 και την εκπομπή «Απευθείας», ο γνωστός ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά πως λόγω της ενασχόλησής του με τα κοινά στη Λάρισα, βρισκόταν σε συζητήσεις και με τη ΝΔ για τη συμμετοχή του στις ευρωεκλογές, χωρίς όμως να έχουν γίνει επίσημες προτάσεις από τα δύο κόμματα.

«Αυτή η εποχή είναι η καλύτερη για να μιλήσουμε για τον πολιτισμό μας, για την Ελλάδα και πώς μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην Ευρώπη», είπε ο κ. Γεωργούλης, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι ήταν υποχρέωση να υποστηρίξει όσα έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται.

Συγκεκριμένα, εξήρε τη δουλειά που έχει γίνει στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, αναφερόμενος στην εταιρεία που διαχειρίζεται την επιστροφή φόρων από παραγωγές οπτικοακουστικού υλικού που γυρίζονται στην Ελλάδα. Όπως είπε, αυτό που γίνεται τώρα «είναι απίστευτο» προσθέτοντας ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια καμία κυβέρνηση δεν είχε ασχοληθεί μ' αυτό, το οποίο αποτελεί «ένα πολύ καλό εργαλείο» για να προχωρήσει η Ελλάδα με ιδιαίτερη εξωστρέφεια στα πολιτιστικά.

Ερωτηθείς κατά πόσο τον αγγίζει το μήνυμα του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ενάντια στον φασισμό και την Ακροδεξιά, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής σημείωσε ότι δεν θα «πατούσε» πάνω στο πεδίο του πολιτισμού αν δεν τον άγγιζε, συμπληρώνοντας πως «αν ο πολιτισμός δεν αφήνει τον πλουραλισμό, δεν υποστηρίζει τη διαφορετικότητα ή τη μοναδικότητα που έχει ο κάθε άνθρωπος, δεν είναι πολιτισμός».

Αναφορικά με πρόσφατη δήλωσή του ότι δεν θα γίνει πολιτικός, ο κ. Γεωργούλης είπε ότι η λέξη πολιτικός έχει πολλές ερμηνείες και ο ίδιος δεν θέλει να φθάσει σε επίπεδο επαγγελματία πολιτικού...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου