Τετάρτη, Απριλίου 10, 2019

#PowerofLovegr: Οι καυτές φωτογραφίες της Χριστίνας στο Instagram (photos-video)





Μόλις μπήκε στο σπίτι του Power of Love προκάλεσε αναστάτωση, αφού έγινε αφορμή για “σπασίματα” στο ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ.

Ο λόγος για τη Χριστίνα Γούλα, τη νέα παίκτρια που μπήκε στο Power of Love ....
προκάλεσε ποικίλα θετικά σχόλια. Μάλιστα, έγινε και η αφορμή για να χαλάσει ένα ερωτικό ειδύλλιο πριν καν αρχίσει, αφού η Ρένια θύμωσε με τον νέο παίκτη, τον Νοντάρη, γιατί αυτός πιέστηκε από τους άλλους άντρες να σχολιάσει την εμφάνισή της.

Πάντως, άδικο δεν έχει, αφού η Χριστίνα ασχολείται με το μόντελινγκ, είναι σε πρακτορείο μοντέλων, δουλεύει και ως παρουσιάστρια και το προφίλ της στο Instagram έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Κοινώς, οι καυτές φωτογραφίες δίνουν ρέστα…

Δείτε τις φωτογραφίες







Power of Love: Η εστεμμένη Χριστίνα στο σπίτι – Ποια είναι η νέα παίκτρια (video)

Νέα άφιξη σήμερα και στο σπίτι των γυναικών του Power of Love, του ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ.
Η Χριστίνα είναι 20 ετών, σπουδάζει Πληροφορική και το 2018 κατέκτησε τον τίτλο της Μις Ελληνική Ομορφιά. Γνωρίζοντας τους άντρες, παραδέχτηκε ότι μπήκε για κάποιον συγκεκριμένο, αλλά δεν αποκάλυψε όνομα.
Σύμφωνα με όσα ξέραμε από πριν, η Χριστίνα είναι παρουσιάστρια εκπομπής στο High TV και στο Power of Love μπήκε για να προωθήσει τον εαυτό της και κατ’ επέκταση τη δουλειά της. Ακόμη, έχει ασχοληθεί με τη νύχτα, το μόντελινγκ και έχει πάρει μέρος σε βίντεο κλιπ τραγουδιών.
Το παρασκήνιο λέει ότι η νέα παίκτρια είναι φίλη της Βίβιαν Τσιμίλα, που συμμετείχε στον περσινό κύκλο του Power of Love.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου