Τρίτη, Απριλίου 16, 2019

Δολοφονία Μακρή: Στενός φίλος «καίει» τον φερόμενο δράστη και εμπλέκει γνωστό επιχειρηματία (video)

Νέες αποκαλύψεις προκύπτουν από τη δικογραφία
Ομοεθνής του φερόμενου δράστη, ο οποίος είχε έρθει μαζί του στην Ελλάδα, τον αναγνώρισε στο επίμαχο βίντεο
«Απ’ όσο μπορώ να διακρίνω όμως, το πρόσωπο του που φαίνεται στο πλάι, είναι ίδιο με του Σ.Ρ.»

Νέες αποκαλύψεις προκύπτουν από τη δικογραφία της δολοφονίας του επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή. Ένας στενός φίλος και ομοεθνής του φερόμενου δράστη, ο οποίος είχε έρθει μαζί του στην Ελλάδα, τον αναγνώρισε στο επίμαχο βίντεο.

«Ο άντρας που βλέπω στο βίντεο και φοράει ένα μαύρο καπέλο και μια πράσινη ζακέτα με μαύρα μανίκια και κουκούλα, ο σωματότυπός του, είναι ίδιος με τον Σ.Ρ. Δεν μπορώ όμως να δω το πρόσωπό του από μπροστά δε φαίνεται στο βίντεο. Απ’ όσο μπορώ να διακρίνω όμως, το πρόσωπο του που φαίνεται στο πλάι, είναι ίδιο με του Σ.Ρ. Ο άνδρας αυτός, μοιάζει να είναι ο Σ.Ρ.», είπε στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς.

Παράλληλα, περιέγραψε ότι το φθινόπωρο του 2018 ο δράστης με τον αδελφό του του πρότειναν να έρθει στην Ελλάδα, ενώ από όσα γνωρίζει για την υπόθεση, κατέθεσε ότι τα δύο αδέλφια έκαναν ραντεβού με γνωστό επιχειρηματία με πολλά μαγαζιά στην Αθήνα.

«Τον Σεπτέμβρη ή τον Οκτώβρη του 2018, τα αδέλφια μου πρότειναν να έρθω στην Ελλάδα μαζί τους. Εγώ να κάνω διακοπές και αυτοί κάποιες δουλειές που είχαν. Εγώ τους είπα δεν μπορώ. Τελικά ήρθαν τον Οκτώβριο στην Ελλάδα, μαζί με κάποιο άλλο παιδί. Μείνανε πολλές μέρες και ο αδελφός του κατηγορουμένου, μου έστελνε φωτογραφίες από τα μέρη που έμεναν. Όταν γύρισαν στη Βουλγαρία μου είπαν ότι συνάντησαν κάποιον επιχειρηματία για κάποιες δουλειές και ότι θα πάνε καλά οι δουλειές τους. Οι δουλειές αυτές θα ήταν μάλλον κάποιο κλαμπ ή εστιατόριο. Έτσι μου είπαν», κατέθεσε.

Με τον δράστη είχε ξανά επαφή την πρώτη του Απρίλη, όταν τον κάλεσε στο τηλέφωνο ζητώντας του να οδηγήσει μέχρι την Ελλάδα για να το εξυπηρετήσει, επειδή ο ίδιος είχε τούρκικο δίπλωμα, που δεν ίσχυε στη χώρα μας:

«Μου είπε ότι είχε επαγγελματικό ραντεβού. Στο δρόμο μου αποκάλυψε ότι πάμε στην Αθήνα και μου είπε “δεν πειράζει θα σου κάνω μια μικρή βόλτα”. Μου είπε ότι είχε ραντεβού με επιχειρηματία στην Ελλάδα με κύρος και στο εξωτερικό. Αυτός είχε εστιατόρια, κλαμπ, καφετέριες, μαγαζιά με γυναίκες και πολλά άλλα πράγματα. Από αυτά που μου είπε κατάλαβα ότι είναι ο ίδιος επιχειρηματίας που είχε συναντήσει τον Οκτώβριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου