Τετάρτη, Μαΐου 22, 2019

Πολιτικός πολιτισμός στον Δήμο Αθήνας: Αλληλεγγύη Ηλιόπουλου – Γερουλάνου σε Μπακογιάννη για τον βανδαλισμό του περιπτέρου του





Την απερίφραστη καταδίκη τους για την επίθεση στο περίπτερο του Κώστα Μπακογιάννη το απόγευμα της Τρίτης, στο πλαίσιο πορείας στο κέντρο της Αθήνας, εξέφρασαν Νάσος Ηλιόπουλος και Παύλος Γερουλάνος.

Οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι Αθηναίων με την «Ανοιχτή Πόλη» επισκέφθηκαν το προεκλογικό περίπτερο του επίσης υποψήφιου για να εκφράσουν την καταδίκη τους σχετικά με τη χθεσινή επίθεση.

Αναλυτικά, η δήλωση του Ν. Ηλιόπουλου:

Επισκέφθηκα το προεκλογικό περίπτερο του Κώστα Μπακογιάννη, δηλώνοντας απερίφραστα την καταδίκη μου για τη χθεσινή επίθεση στο προεκλογικό περίπτερο της «Αθήνας Ψηλά». Με τον Κώστα Μπακογιάννη και την παράταξη του μας χωρίζει ιδεολογικά άβυσσος. Ωστόσο, άλλο πράγμα οι πολιτικές διαφωνίες και άλλο πράγμα η απανθρωπιά.







«Καμία ανοχή στους βάνδαλους. Η #Αθήνα που εμείς θέλουμε, η Αθήνα της επόμενης μέρας, δεν έχει θέση για οπαδούς της βίας» έγραψε σε ένα του tweet ο Παύλος Γερουλάνος.

«Ευχαριστώ» από Μπακογιάννη

«Ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» στον Παύλο Γερουλάνο και τον Νάσο Ηλιόπουλο που επισκέφθηκαν το περίπτερό μας, Μίλησαν με τους εθελοντές μας και εκδήλωσαν τη συμπαράστασή τους, μετά την επίθεση που δέχθηκε από θιασώτες της βίας, χθες το βράδυ», ανέφερε ο Κώστας Μπακογιάννηςευχαριστώντας τους δύο συνυποψήφιούς του.

«Κάποιοι άλλοι υμνητές του μίσους, έκαναν επίθεση στο περίπτερο του Νάσου στα Άνω Πατήσια. Ο πολιτικός μας πολιτισμός στην πράξη βγαίνει νικητής. Είναι και καλός οιωνός για το αύριο της Αθήνας. Όλοι μαζί θα παλέψουμε με τη βία και το μίσος από όπου και αν προέρχονται. Χωρίς αστερίσκους, χωρίς συμψηφισμούς. Όλοι μαζί για μια πόλη που μας ενώνει και μας συμφιλιώνει» συμπλήρωνε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου