Τρίτη, Μαΐου 21, 2019

Καταδικάζει «απερίφραστα» και το Μαξίμου την επίθεση Ρουβίκωνα στην Βουλή




Με μια επίσης λιτή, όπως ήταν κι εκείνη του ΣΥΡΙΖΑ, ανακοίνωση, το Μέγαρο Μαξίμου καταδικάζει την επίθεση του Ρουβίκωνα στην Βουλή.



«Καταδικάζουμε απερίφραστα τους βανδαλισμούς στο Κοινοβούλιο. Τέτοιες ενέργειες είναι βαθιά αντιδημοκρατικές και ουδεμία σχέση έχουν με τους κοινωνικούς αγώνες», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου για την επίθεση μελών της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας στην ελληνική Βουλή.
Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων για την επίθεση στην Βουλή

Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα, με… αρκετά παρόμοιο τρόπο, όσον αφορά στην επιλογή των λέξεων, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε επίσης καταδικάσει την επίθεση, ενώ την ίδια ώρα η ΝΔ βρίσκεται… στα κάγκελα!


Χαρακτηριστικά, η κα Ζαχαράκη τόνισε από την πλευρά της ΝΔ: «Ο βανδαλισμός της Βουλής από τον Ρουβίκωνα είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Είναι ο απόλυτος εξευτελισμός ενός κράτους, που σε τέσσερις μέρες έχει εκλογές, και αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να προστατεύσει ακόμη και το κτίριο που συμβολίζει την ελληνική Δημοκρατία».


Για να προσθέσει: «Το μήνυμα της ΝΔ είναι σαφές: Οι υπαίτιοι της σημερινής ντροπής, ας γνωρίζουν από τώρα, ότι η πρωτοφανής ανομία θα λάβει τέλος πολύ σύντομα με την ψήφο του ελληνικού λαού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου