Τετάρτη, Μαΐου 22, 2019

Παππάς: Ο Στουρνάρας δεν κοιτάει τη δουλειά του – Φούσκα η υπόθεση Πετσίτη





Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κατηγόρησε τον Γιάννη Στουρνάρα ότι «δεν κοιτάει τη δουλειά του». «Κατά το παρελθόν έχει κάνει ακραίες δηλώσεις, ενώ η δουλειά του ήταν να εξασφαλίζει και την σταθερότητα».

Επίθεση στον Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε μέσω της ΕΡΤ ο Νίκος Παππάς εξαιτίας των προειδοποιήσεών του ότι η οικονομία μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα λόγω των προεκλογικών παροχών. Παράλληλα, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς επέμεινε ότι «η υπόθεση Πετσίτη ήταν μία φούσκα, που είχε στόχο τον Τσίπρα».


Ειδικότερα, για τον διοικητή της ΤτΕ ο κ. Παππάς αναφέρει ότι «κάθε φορά που κάνει ένα βήμα η οικονομία μας, έρχεται ο κ. Στουρνάρας να μας πει ότι δεν πρέπει να το κάνει».

Κατηγόρησε δε τον Γιάννη Στουρνάρα ότι «δεν κοιτάει τη δουλειά του». «Κατά το παρελθόν έχει κάνει ακραίες δηλώσεις, ενώ η δουλειά του ήταν να εξασφαλίζει και την σταθερότητα».

«Στο επίπεδο της οικονομικής πολιτικής είναι ο τελευταίος που δικαιούται να ισχυρίζεται ότι έχει τις σωστές συνταγές στο μυαλό του» πρόσθεσε ο υπουργός.

Όσον αφορά την πολύκροτη υπόθεση Πετσίτη, ο υπουργός αρχικά αρνήθηκε να απαντήσει, λέγοντας: «Πάμε παρακάτω, αυτά έχουν απαντηθεί, δεν χρειάζεται να ρίχνουμε νερό στο μύλο μιας συζήτησης, ο πρωθυπουργός ήταν πολύ σαφής».

Στη συνέχεια όμως, σχολίασε ότι «η υπόθεση ήταν κι αυτή μία φούσκα, μαζί με τον Κρέτσο, το κότερο, τις χυδαίες επιθέσεις στον Πολάκη, στη Δούρου». «Το πρόβλημά τους δεν είναι κανένα στέλεχος, αλλά ο ίδιος ο Τσίπρας» υποστήριξε.

Ο Νίκος Παππάς επέμεινε ότι δεν τίθεται πολιτικών εξελίξεων μετά τις ευρωεκλογές, διότι οι προγραμματισμένες εκλογές είναι πολύ κοντά.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα, δεν υπάρχει περίπτωση καμία μεγάλης νίκης της Νέας Δημοκρατίας» ανέφερε, και επέμεινε ότι το ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας είναι ένα ακόμα σημάδι σταθερότητας.

Η ΝΔ ξεκίνησε από την προσδοκία συντριπτικής ήττας του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα λέει έστω και με μία ψήφο να φύγει ο Τσίπρας, είπε ο κύριος Παππάς και ανέφερε ότι δεν θα εκπλαγεί «αν χάσουν και πουν «δεν ήταν κακό αποτέλεσμα».

Σύμφωνα με τον κ. Παππά «οι δημοσκόποι έχει αποδειχθεί ότι δεν μπορούν να προβλέψουν ένα μεγάλο τμήμα του ελληνικού πληθυσμού, είναι ντε φάκτο εκτός των ραντάρ και έτσι δεν μπόρεσαν να προβλέψουν τις νίκες του ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και τη μεγάλη νίκη του λαού μας στο δημοψήφισμα της ίδιας χρονιάς».






Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/404678/pappas-o-stournaras-den-koitaei-ti-douleia-tou-fouska-i-upothesi-petsiti/#ixzz5odpPMIb3
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου