Παρασκευή, Μαΐου 24, 2019

Ηλιόπουλος: Θα συνάψω συμβόλαιο εμπιστοσύνης μεταξύ του Δήμου και των πολιτών





«Συμβόλαιο εμπιστοσύνης μεταξύ του Δήμου και των πολιτών» θα «συνάψει», ο υποψήφιος δήμαρχος με την «Ανοιχτή Πόλη» Νάσος Ηλιόπουλος, όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «ATHENS VOICE».


Αυτό, είπε «δεν είναι θεωρητικό» και αναφέρθηκε στα κοστολογημένα, όπως υπογράμμισε, 21 έργα για τις επτά δημοτικές κοινότητες της πόλης, που έχει ανακοινώσει ότι θα δρομολογήσει αν εκλεγεί δήμαρχος. Με την ολοκλήρωσή τους, «θα έχουμε μπροστά μας μια άλλη πόλη», τόνισε. Για τις βασικές διαφορές αλλά και συγκλίσεις του με τους συνυποψήφιους του για τον δήμο Αθηναίων, ο κ. Ηλιόπουλος ανάφερε ότι οι διαχωριστικές γραμμές δεν είναι επινοημένες, καθώς υπάρχουν διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες. Όπως, π.χ. με τον κ. Μπακογιάννη, που «πιστεύει στην ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας, δίχως να κλονίζεται από τις καταστροφικές συνέπειες των εργολαβιών, για παράδειγμα, στα νοσοκομεία».


Επίσης, ανάφερε ότι οι κ.κ. Μπακογιάννης και Γερουλάνος «βασίζονται στην ανακύκλωση αναποτελεσματικών και αποτυχημένων προσώπων από την παλιά διοίκηση του Δήμου. Ομολογώ ότι δεν μπορώ να καταλάβω τι σόι νέα αρχή οραματίζονται με αυτόν τον τρόπο», διερωτήθηκε.

Τέλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε ότι η Βαρκελώνη και η Νάπολη είναι ευρωπαϊκές πόλεις που «ταιριάζουν» στα χαρακτηριστικά της Αθήνας, καθώς «έλυσαν χρόνια ζητήματα μέσα από μια πολιτική σύγκρουσης με οργανωμένα συμφέροντα και την επιβολή κανόνων για την προστασία των πολλών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου