Τρίτη, Μαΐου 07, 2019

Πήρε εξιτήριο ο Κασίγιας, δεν μίλησε για το μέλλον του – Δεν τον… ξέχασαν Ρεάλ και Πόρτο (video)





Εξιτήριο από το νοσοκομείο του Πόρτο, όπου νοσηλευόταν από την Πρωτομαγιά εξαιτίας του εμφράγματος που υπέστη, πήρε τη Δευτέρα (6/5) ο Ίκερ Κασίγιας, όπως είχε προαγγείλει η σύζυγός του.

Ο 37χρονος Ισπανός τερματοφύλακας, εμφανώς συγκινημένος κατά την έξοδό του, θέλησε να ευχαριστήσει τους γιατρούς, τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου και τους χιλιάδες φιλάθλους που του συμπαραστάθηκαν στην περιπέτειά του και του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση.

Ο εμβληματικός γκολκίπερ απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε αναφορά για το ποδοσφαιρικό μέλλον του, τονίζοντας ότι το πιο σημαντικό είναι πως είναι υγιής. «Σας ευχαριστώ όλους, δεν ξέρω για το μέλλον μου αλλά είναι σημαντικό που είμαι εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά, έχοντας δίπλα του την Σάρα Καρμπονέρο.

Να αναφέρουμε πως Ρεάλ Μαδρίτης και Πόρτο δεν… ξέχασαν τον σπουδαίο πορτιέρο και αυτό έγινε τόσο από τα μέλη των ομάδων όσο και από τον κόσμο στα τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος με Βιαρεάλ (3-2) και Άβες (4-0).
«Πρέπει να είμαι ευγνώμων, γιατί ήμουν πολύ τυχερός. Θέλω να ευχαριστήσω πολλούς ανθρώπους που με έκαναν να αισθανθώ την αγάπη τους. Θέλω να ευχαριστήσω το νοσοκομείο και τον Δρ. Νέλσον, τον Ζοάο Κάρλος που ήταν ο άνθρωπος που έκανε τον καθετηριασμό μου. Ευχαριστώ για τα χιλιάδες μηνύματα αγάπης στα κοινωνικά δίκτυα και από διάφορες πλευρές του ποδοσφαίρου. Θα πρέπει να περιμένουμε μερικές εβδομάδες ή μήνες, αλλά η αλήθεια είναι δεν με ενδιαφέρει. Δεν ξέρω τι θα φέρει το μέλλον, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι βρίσκομαι εδώ και μπορώ να μιλάω» δήλωσε ο Ίκερ Κασίγιας.
Και οι μικροί της Ρεάλ Μαδρίτης και της Πόρτο έδωσαν… κουράγιο στον διεθνή πορτιέρο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου