Παρασκευή, Μαΐου 24, 2019

Ο Νίκος Παπανδρέου έδωσε συνέντευξη στο… «Παλιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο» (video)





Αν δεν έδινε στο Παλιό ΠΑΣΟΚ αυτός, ποιος θα έδινε;


Την ώρα που βρισκόμαστε μια «ανάσα» από τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, οι επίδοξοι ευρωβουλευτές ολοκληρώνουν τις περιοδείες και τις συνεντεύξεις τους, παίζοντας όλα τους τα «χαρτιά».

Αυτό ισχύει και για τον Νίκο Παπανδρέου, της γνωστής οικογενείας, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στη σελίδα του Facebook, Παλιό ΠΑΣΟΚ – Το Ορθόδοξο, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι θέλει «ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ»,καθώς πιστεύει ότι «έχει μέλλον».


«Εγώ όταν λέω επιστροφή στις ρίζες, δεν εννοώ μνημόσυνο. Εννοώ επιστροφή στις αξίες του ΠΑΣΟΚ, δίπλα στον αγρότη, τον καθημερινό άνθρωπο, τον βιοπαλαιστή, τον μικρομεσαίο. Θέλω ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ, πιστεύω έχει μέλλον, μετά τις ευρωεκλογές πρέπει να ανοίξουμε τη συζήτηση μέσα από έναν γόνιμο διάλογο», ανέφερε ο Νίκος Παπανδρέου.
Φυσικά, ο Νίκος Παπανδρέου δεν γινόταν να μην μιλήσει και για τον πατέρα του, Ανδρέα και ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων:
«Με είχε ρωτήσει δημοσιογράφος των ΝΥ Times κάποια στιγμή, γιατί δεν υπάρχουν προτομές και αγάλματα για εκείνον σαν τους άλλους πρωθυπουργούς. Κι εγώ του είπα, μα δεν το καταλαβαίνετε; Αυτός έγραψε πως δεν τον αγαπάει ο κόσμος. Εγώ του απάντησα πως είναι ακόμη ζωντανός. Αυτή είναι απάντηση και το βλέπω σήμερα πόσο ζωντανός είναι, που όχι μόνο εμείς τον συζητάμε αλλά καλώς ή κακώς και τα άλλα κόμματα διεκδικούν ένα κομμάτι του Ανδρέα».
Όσον αφορά στην απόφασή του να ακολουθήσει την οικογενειακή παράδοση στην πολιτική, ο κ. Παπανδρέου ανέφερε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου