Δευτέρα, Ιουνίου 24, 2019

Συνέλαβαν Αλβανό δραπέτη φυλακών στη Λαμία




Τρεις μήνες πριν το σκάσει από τις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας ο τοξοβόλος του Συντάγματος, είχε αποδράσει και ένας 48χρονος Αλβανός. Και ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης παραμένει άφαντος, αυτός που του έδειξε το δρόμο συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στη Λαμία!

Αστυνομικοί της Ασφαλείας κατάφεραν να εντοπίσουν κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης τον αλλοδαπό που απέδρασε το πρωί της 4ης Απριλίου και, με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας, θα μεταχθεί σε άλλο κατάστημα κράτησης για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής κάθειρξης 11 ετών και έξι μηνών με την οποία καταδικάστηκε από το Μεικτό Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών για διακεκριμένες κλοπές και ληστεία, συν όποια ποινή του επιβληθεί και για την απόδραση.



Στο μεταξύ, συνεχίζονται χωρίς αποτέλεσμα οι αναζητήσεις για τον «τοξοβόλο» που απέδρασε ξημερώματα στις 7 Ιουνίου από τις ίδιες αγροτικές φυλακές, όπου ήταν υπεύθυνος για τη φύλαξη αιγοπροβάτων. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης είχε καταδικαστεί για συνέργεια στη ληστεία τραπεζών στο Βελβεντό Κοζάνης και για ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στην Πεύκη, ενώ είχε αθωωθεί για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου