Τρίτη, Ιουνίου 25, 2019

Η απάντηση Κυρανάκη για τον ρατσιστικό διαχωρισμό: Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει





Δεν είμαι εγώ ρατσιστής, οι άλλοι είναι ξένοι

Όλο και καλύτερη γίνεται η ξενοφοβική ρητορική του Κωνσταντίνου Κυρανάκη, αφού μετά τον ξεκάθαρο ρατσιστικό διαχωρισμό που έκανε ανάμεσα σε ανθρώπους που ζουν στην Ελλάδα, «ζήτησε και τα ρέστα» με τη γνωστή επιχειρηματολογία πάσης φύσεως ρατσιστών, ομοφοβικών, σεξιστών «δεν είμαι εγώ… , αλλά …».

Σε νέο tweet του λοιπόν ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας όχι μόνο δεν παραδέχεται πως ο διαχωρισμός «επιδόματα μόνο σε Έλληνες»...είναι βαθιά προβληματικός, ιδίως δε αν αναλογιστεί κανείς πόσα παιδιά γεννιούνται και μεγαλώνουν στη χώρα χωρίς οι γονείς τους να έχουν μπορέσει να λάβουν την υπηκοότητα παρότι ζουν παραπάνω και από 20 χρόνια ανά περιπτώσεις, αλλά ρίχνει την μπάλα «στην εξέδρα».

«Έδωσε γραμμή ο ΣΥΡΙΖΑ να με αποκαλούν «ρατσιστή» επειδή θα στηρίξουμε Ελληνόπουλα και Έλληνες γονείς στην πολιτική μας για το δημογραφικό. Πιάσατε πάτο σύντροφοι», έγραψε στο tweet του.
Υ.Γ. Τα σχόλια των χρηστών κάτω από το tweet δείχνουν ακριβώς το επίπεδο και τα πιστεύω των υποστηρικτών του ίδιου και του κόμματός του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου