Δευτέρα, Ιουνίου 03, 2019

Κώστας Μπακογιάννης: Το love story με την Σία Κοσιώνη, ο ερχομός του γιου τους και η μεγάλη επιτυχία στις εκλογές!





Δήμαρχος Αθηναίων εκλέχθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης, μετά και τη… μάχη του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ο Κώστας Μπακογιάννης κέρδισε τον Νάσο Ηλιόπουλο με μεγάλη διαφορά. Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων σημειώνει μια ακόμα επιτυχία στην πολιτική του καριέρα. Ο θυμόσοφος λαός λέει πώς «πίσω από κάθε πετυχημένο άντρα, κρύβεται μια δυναμική γυναίκα». Στην περίπτωση του Κώστα Μπακογιάννη, λοιπόν, αυτή δεν είναι άλλη από την Σία Κοσιώνη…

Το love story του ζευγαριού


Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τη νύχτα που ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει την Σία Κοσιώνη να κάθεται απέναντι από τον Κώστα Μπακογιάννη και δίπλα στην αδερφή του Αλεξία. Η γνωριμία τους έγινε το 2013, όταν τα βλέμματα τους συναντήθηκαν πρώτη φορά σε ένα party που είχε διοργανώσει το 2013 στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση ο τότε εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ και συνάδελφος Ανδρέας Παπαδόπουλος.




Αυτό που δεν κατάφερε να «συλλάβει» η συγκεκριμένη φωτογραφία, ήταν το ειδύλλιο που είχε αρχίσει να αναπτύσσεται ανάμεσα στην anchorwoman του ΣΚΑΪ και τον τότε υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας. Ένα ειδύλλιο που αποκαλύφθηκε λίγους μήνες αργότερα, όταν το ζευγάρι εθεάθη στην Αντίπαρο, να περπατάει χέρι-χέρι, απελευθερωμένο από τα «στεγανά» της μυστικοπάθειας, που είθισται να υπάρχουν στην αρχή μιας τέτοιας σχέσης.




Ανάμεσα τους υπήρξε, από την πρώτη στιγμή, μία ακαταμάχητη έλξη, η οποία εξελίχθηκε σε μια όμορφη σχέση. Οι δημόσιες εμφανίσεις τους δεν άργησαν να έρθουν, με τους παπαράττσι να του απαθανατίζουν συχνά-πυκνά σε βραδινές εξόδους που δειλά δειλά έκανε με την Αλεξία Μπακογιάννη και τον Ανδρέα Παπαδόπουλο. Εκείνος προσφάτως χωρισμένος από την Κάλλια Καμπουρίδη και εκείνη από τον αθλητικογράφο και σκηνοθέτη Μιχάλη Λεάνη ήταν πλέον φανερό σε όλους πώς ο ένας στο πρόσωπο του άλλου όλα όσα αναζητούσαν.




Η συγκατοίκηση δεν άργησε να έρθει και τέσσερα χρόνια μετά, σίγουροι πια ο ένας για τον άλλον, παντρεύτηκαν, ενώ λίγους μήνες αργότερα υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί. Το μυστήριο έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι, 40 ημέρες μετά τον θάνατο του επίτιμου προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με καλεσμένους λίγους και καλούς φίλους.

Αυτός, ωστόσο, δεν είναι ο πρώτος γάμος για κανέναν από τους δύο. Ο Κώστας Μπακογιάννηςπαντρεύτηκε στις 15 Ιουλίου του 2006 την Κύπρια επιχειρηματία Κάλλια Καμπουρίδου, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τον 12χρονο σήμερα Παύλο και την 10χρονη Δανάη. Μετά το διαζύγιο τους, όμως, ο Κώστας Μπακογιάννης απέκτησε ακόμη ένα παιδί, την 6χρονη σήμερα Ολυμπία, από την σχέση του με την αναπληρώτρια Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ κ. Μαίη Ζαννή.

Όσο για την Σία Κοσιώνη, επειδή γενικά κρατάει πάντα χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, ελάχιστοι γνωρίζουν πώς η υπήρξε παντρεμένη με τον αθλητικογράφο και σκηνοθέτη Μιχάλη Λεάνη χωρίς όμως να αποκτήσουν μαζί κάποιο παιδί.





Ο ερχομός του γιου τους στη ζωή επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο την ευτυχία τους. Ο μικρός Δήμος, ο οποίος τον ερχόμενο Οκτώβριο θα γίνει δύο ετών, ήρθε στη ζωή και ξετρέλανε όλη την οικογένεια, τις αγκαλιές και την περιποίηση της οποίας απολαμβάνει καθημερινά. Η Σία Κοσιώνηκαι ο Κώστας Μπακογιάννης, μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που από την ημέρα που έγιναν γονείς έχουν μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media τρυφερές φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους μαζί του.






Τόσο η Σία Κοσιώνη, όσο και Κώστας Μπακογιάννης είναι χαμηλών τόνων και δεν επιδιώκουν να απασχολούν τα Μέσα με την προσωπική τους ζωή. Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η η ανκοργούμαν του ΣΚΑΪ είχε δηλώσει: «Και ο Κώστας και εγώ προσπαθούμε να αποφεύγουμε να μιλάμε δημόσια για εμάς, όχι φυσικά από σνομπισμό. Προσπαθούμε να κρατάμε καλυμμένη τη σχέση μας για να είναι προστατευμένη και να είναι προστατευμένα και τα τρία υπέροχα παιδάκια του. Για να είμαστε ήρεμοι και για να είμαστε καλά», επισημαίνοντας: «Και οι δυο έχουμε δύσκολες και πολύπλοκες ζωές και προσπαθούμε απλώς να μην προσθέτουμε περισσότερες δυσκολίες».




Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια. Ο ένας αποτελεί στήριγμα για τον άλλο. τόσο στα καλά, όσο και στα δύσκολα, ενώ σε κάθε τους εμφάνισης είναι εμφανές πώς παραμένουν ερωτευμένοι όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους. Αυτό ήταν ξεκάθαρο και την περασμένη Κυριακή, όταν η κάμερα του ΣΚΑΪ βρέθηκε στο εκλογικό περίπτερο του Κώστα Μπακογιάννη στην Πλατεία Κολοκοτρώνη όπου έφτασε ο ίδιος για να κάνει δηλώσεις αφού το ποσοστό του ξεπερνούσε πλέον το 40% και θα περνούσε στο δεύτερο γύρο μαζί με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο, η σύζυγός του και η Σία Κοσιώνη δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη χαρά της. Με ένα βλέμμα που πλημμύριζε αγάπη, τρυφερότητα και ευτυχία παρακολουθούσε τον σύζυγό της να κάνει δηλώσεις και να ευχαριστεί τον κόσμο που τον εμπιστεύθηκε και τον ψήφισε. Ο σκηνοθέτης έβαλε τους δυο τους δίπλα δίπλα και το τρυφερό στιγμιότυπο ήταν το ακόλουθο:




Σήμερα, το ζευγάρι έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενο, αφού ο Κώστας Μπακογιάννης εξελέγη Δήμαρχος Αθηναίων, μετά και τη… μάχη του β’ γύρου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου