Σάββατο, Ιουνίου 15, 2019

Ο Σαββίδης απέλυσε τον Καλημέρη από το «Open»

 
Δεν εργάζεται πλέον για το «Open», ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη, ο Τζώνης Καλημέρης.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», το δεξί χέρι του Ιβάν Σαββίδη, Αρτούρ Νταβιντιάν, ανακοίνωσε στον διευθύνοντα σύμβουλο του «Open» τη λύση της συνεργασίας τους.

Από την προηγούμενη Πέμπτη γίνονταν διεξοδικές συζητήσεις μεταξύ του Τζώνη Καλημέρη και της προέδρου του διοικητικού συμβουλίου Λουντμίλα Μποροντίνα για τηv πορεία του καναλιού, στις οποίες του τόνισε ότι δεν είναι ικανοποιημένη από τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, όταν ο σταθμός έχει κάνει τεράστιες επενδύσεις και έχει φιλοξενήσει στο πρόγραμμά του υψηλού προϋπολογισμού παραγωγές.

Με λίγα λόγια, η διοίκηση του σταθμού «χρέωσε» στον έμπειρο στα μιντιακά Τζώνη Καλημέρη λανθασμένες επιλογές τόσο στον ψυχαγωγικό τομέα όσο και στον ενημερωτικό.

Σύμφωνα με άλλη πηγή, αυτό είναι το πρώτο κύμα απολύσεων στο Open (στο τέλος του μήνα θα ακολουθήσει το διαζύγιο από την Έλλη Στάη), καθώς μέσα στο καλοκαίρι θα έρθει δεύτερο… τσουνάμι, τα οποίο, όπως λέγεται, θα συμπαρασύρει τη διευθύντρια Προγράμματος Άλκηστις Μαραγκουδάκη, η οποία βολιδοσκοπείται για την ίδια θέση στο ΟΝΕ, το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως είναι φυσικό, στο κανάλι του Σαββίδη επικρατεί πανικός, καθώς, φεύγοντας ο Τζώνη Καλημέρης από τα πόστο του, αφήνει σε γενική αβεβαιότητα εταιρίες τηλεοπτικών παραγωγών αλλά και απλήρωτους σκηνοθέτες, σεναριογράφους, τεχνικούς και ηθοποιούς.

Από την άλλη πλευρά, οι Νίκος Μουτσινάς, Κατερίνα Καινούργιου και Σίσσυ Χρηστιδου είναι οι μόνοι παρουσιαστές που μπορούν να κάνουν ήρεμες καλοκαιρινές διακοπές, καθώς έχουν τη διαβεβαίωση της Λουντμίλα Μποροντίνα ότι συνεχίζουν m νέα σεζόν, ενώ όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα είναι… στον αέρα.

Μάλιστα, φήμες θέλουν την Άλκηστις Μαραγκουδάκη, όταν ρωτάται από παρουσιαστές, δημοσιογράφους, σεναριογράφους, σκηνοθέτες ποια είναι τα σχέδια του OPEN για τη νέα τηλεοπτική περίοδο, να μην ξέρει τι να απαντήσει.

Αυτό ισχύει και για την ψυχαγωγία και για την ενημέρωση, καθώς ειδησεoγραφικές εκπομπές που διέγραψαν πολύ καλή πορεία στους πίνακες τηλεθέασης δεν έχουν πάρει το πράσινο φως για τη νέα σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου