Κυριακή, Ιουνίου 16, 2019

Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλια: Η νύφη έφτασε υπό τη συνοδεία μουσικής ορχήστρας στην εκκλησία [pics, video]










Η μεγάλη μέρα έφτασε και αυτή την ώρα πραγματοποιείται ο γάμος της χρονιάς! Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώπιον Θεού και αγαπημένων φίλων, συγγενών και συναδέλφων.

Το ζευγάρι ανταλλάσσει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, ένα ειδυλλιακό εκκλησάκι που βρίσκεται στο λόφο του Λυκαβηττού, με κουμπάρους το ζεύγος Ηλία Καντζούρη και Έμη Πανουσοπούλου.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Τζένη Μπαλατσινού φοράει νυφικό φόρεμα Zeus & Dione και έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον γιο της, Μάξιμο. Όσο για τον Βασίλη Κικίλια, για το γαμπριάτικο κοστούμι του εμπιστεύτηκε τον ταλαντούχο κι έμπειρο Νικόλαο Κούρλα.

Οι καλεσμένοι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, δεν ξεπερνούν τους 150 σε αριθμό, ενώ μετά το μυστήριο δεν θα πραγματοποιηθεί κάποια γαμήλια δεξίωση. Ωστόσο, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας θα υπάρχουν cocktails και finger food για τους καλεσμένους, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν εκεί τους νεόνυμφους, να τους ευχηθούν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Το TLIFE βρίσκεται στον χώρο που θα πραγματοποιηθεί ο γάμος του ζευγαριού και θα σου μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλα όσα θα γίνουν σ’ αυτή την πολύ σημαντική στιγμή της ζωής του.

Η τελετή είναι λιτή και παραδοσιακή, ενώ ο στολισμός αποτελείται από λουλούδια του αγρού και γιασεμί. Η ανθοδέσμη της νύφης κινείται στο ίδιο μοτίβο, μ’ ελληνικά παραδοσιακά φυτά, όπως λεμονανθούς, δενδρολίβανο, φασκόμηλο, λεμονοθύμαρο, λεβάντα, βασιλικό, χαμομήλι και δάφνη. Το μυστήριο θα τελέσει ο μητροπολίτης Γαβριήλ, ενώ η μπομπονιέρα που θα λάβουν οι καλεσμένοι θα είναι φυλαχτά κουδουνάκια από τη μονή του Αγίου Γεωργίου του Κουδουνά. Κατά την άφιξή της στην εκκλησία, θα ηχούν παραδοσιακό ελληνικά όργανα, όπως λαούτο και βιολί, ενώ θα ακουστεί ένα ορχηστρικό τραγούδι, γνωστό από την ταινία «Τζένη Τζένη».



Η νύφη μόλις έφτασε και είναι εντυπωσιακή…











Ο γαμπρός, χαμογελαστός και πολύ κομψός, μόλις κατέφθασε…














Τα όργανα ξεκίνησαν να παίζουν…



Η άφιξη των καλεσμένων έχει ξεκινήσει…

Μαρέβα Μητσοτάκη

Μαρία ΚωνσταντάκηΦώτης Σεργουλόπουλος

Στέλιος Παρλιάρος





Νίκος Χατζηνικολάου – Κρίστη Τσολακάκη

Οι κόρες της Τζένης Μπαλατσινού, Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, έκλεψαν τις εντυπώσεις με την εμφάνισή τους…



Οι γονείς του ζευγαριού μόλις κατέφθασαν…



Μαρία Κικίλια – Παναγιώτης Κικίλιας

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη στιγμή…






Το ζευγάρι είχε προβλέψει τον ζεστό καιρό και έτσι πρόσφερε βεντάλια και ανεμιστηράκι στους καλεσμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου