Τετάρτη, Ιουνίου 19, 2019

#Survivorgr mega spoiler: Αυτοί είναι οι 4 Έλληνες και οι 4 Τούρκοι που πάνε τελικό! 2 τεράστιες εκπλήξεις



ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ


Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!


Survivor spoiler: Το Survivor Ελλάδα Τουρκία μπαίνει στην τελική του ευθεία και το Athensmagazine.gr σας έχει το spoiler με τους παίκτες των τελικών!

Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετά διάστημα θα υπάρξουν φέτος δύο νικητές! Ένας Έλληνας και ένας Τούρκος! Ποιοι θα είναι αυτοί θα μάθουμε σύντομα καθώς απομένουν περίπου 2 εβδομάδες ωστόσο προς το παρόν γνωρίζουμε τους 4 φιναλίστ για κάθε χώρα, οι οποίοι κρύβουν από μια τεράστια έκπληξη για την καθεμία!

Ποιες είναι αυτές;

Πάμε να τις δούμε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr στο mega spoiler! Η πρώτη μεγάλη βόμβα έχει να κάνει με τον Μπορά, ο οποίος τελικά μένει εκτός 4αδας της Τουρκίας και θα δει τον μεγάλο τελικό από τις εξέδρες! Αντίστοιχη τύχη από ελληνικής πλευράς έχει και ο Παναγιώτης, ο οποίος τελικά δεν θα τα καταφέρει και δεν θα βρεθεί στην τελική τετράδα, η οποία έχει μια τεράστια έκπληξη καθώς οι 3 φιναλίστ είναι γυναίκες!






Ποιες είναι αυτές;

Κατερίνα Δαλάκα

Δήμητρα Βαμβακούση

Αφροδίτη Σκαφίδα ενώ την τετράδα συμπληρώνει και ο Νίκος Κοσμάς!

Όσο αφορά τους Τούρκους η τετράδα τους αποτελείται από την Σεντά, τον Εμρέ, τον Οκάι και τον Γιουσιούφ! Η σειρά είναι εντελώς τυχαία, καθώς μην ξεχνάμε ότι στην τελική 4αδα θα γίνει και ξεχωριστή ψηφοφορία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου