Πέμπτη, Ιουνίου 20, 2019

Τροχαίο με ασθενοφόρο στο Σχηματάρι – Συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (video) ΕΛΛΑΔΑ Δημοσιεύθηκε στις 19-06-2019 - 18:48μμ Τροχαίο ατύχημα με ασθενοφόρο που μετέφερε ασθενή σε νοσοκομείο της Αθήνας, σημειώθηκε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί της Τετάρτης, στον κόμβο του Σχηματαρίου, στο ρεύμα προς Αθήνα. Όπως μετέδωσε το tvstar.gr, το ασθενοφόρο συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 78χρονος, το οποίο είχε εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα. Ο οδηγός του ασθενοφόρου για να αποτρέψει τα χειρότερα και για να μην πέσει στη συνέχεια το αυτοκίνητο πάνω σε μία νταλίκα που ακολουθούσε, κατάφερε μέσα από διάφορους ελιγμούς να σταματήσει κάθε άλλη σύγκρουση. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ελαφρά η συνοδός του ασθενούς, η οποία μεταφέρθηκε με άλλο όχημα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Το υπόλοιπο πλήρωμα εξετάστηκε προληπτικά αλλά είναι καλά στην υγεία του. Ο ασθενής μεταφέρθηκε με άλλο ασθενοφόρο στον προορισμό του. (tvstar.gr)





Τροχαίο ατύχημα με ασθενοφόρο που μετέφερε ασθενή σε νοσοκομείο της Αθήνας, σημειώθηκε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί της Τετάρτης, στον κόμβο του Σχηματαρίου, στο ρεύμα προς Αθήνα.



Όπως μετέδωσε το tvstar.gr, το ασθενοφόρο συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 78χρονος, το οποίο είχε εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα. Ο οδηγός του ασθενοφόρου για να αποτρέψει τα χειρότερα και για να μην πέσει στη συνέχεια το αυτοκίνητο πάνω σε μία νταλίκα που ακολουθούσε, κατάφερε μέσα από διάφορους ελιγμούς να σταματήσει κάθε άλλη σύγκρουση.



Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ελαφρά η συνοδός του ασθενούς, η οποία μεταφέρθηκε με άλλο όχημα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Το υπόλοιπο πλήρωμα εξετάστηκε προληπτικά αλλά είναι καλά στην υγεία του.

Ο ασθενής μεταφέρθηκε με άλλο ασθενοφόρο στον προορισμό του.
(tvstar.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου