Τρίτη, Ιουλίου 23, 2019

Πυροβόλησαν 16χρονο Ελληνοαυστραλό μέσα στο σπίτι του και οι γονείς έβλεπαν από τις κάμερες






Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ένας 16χρονος Ελληνοαυστραλός δέχθηκε πυροβολισμούς μέσα στο σπίτι του, την ώρα που ήταν μαζί με τον αδελφό του.

Ο 16χρονο Άλεξ Γατής, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχτηκε μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή Lockleys, κοντά στην Αδελαϊδα, στη νότια Αυστραλία.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο έφηβος βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρά του, όταν δέχθηκε δύο πυροβολισμούς, με την τοπική αστυνομία να θεωρεί πως πρόκειται για μια προσχεδιασμένη επίθεση.

Οι σφαίρες διαπέρασαν το στήθος και την κοιλιά του 16χρονου Άλεξ, με τον 21χρονο αδελφό του να καλεί απεγνωσμένα σε βοήθεια την ώρα που ο ένοπλος, ο οποίος ήταν ντυμένος στα μαύρα, έφευγε από το σημείο κατευθυνόμενος δυτικά. Οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει ακόμα να συλλάβουν τον δράστη.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε εγχείρηση και τώρα η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερή.

Οι γονείς είχαν… live μετάδοση

Οι γονείς του Άλεξ όταν συνέβη το περιστατικό βρίσκονταν στην Ελλάδα και σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ είχαν… live εικόνα στα κινητά τους που είναι συνδεδεμένα με τις κάμερες ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου