Κυριακή, Ιουλίου 21, 2019

Βίκυ Καγιά-Ηλίας Κρασσάς: Επέτειος με βαριά σκιά… Έρχονται νέα δικαστήρια με την πρώην του επιχειρηματία!




Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς μόλις έκλεισαν πέντε χρόνια γάμου και θεωρούνται ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ. Δυο άνθρωποι που καταφέρνουν να παραμένουν ενωμένοι παρά τη βαριά σκιά που υπάρχει επάνω τους εξαιτίας της άγριας δικαστικής διαμάχης του επιχειρηματία με την πρώην σύζυγό του.


Σήμερα είναι μία ξεχωριστή μέρα για το ζευγάρι λόγω της επετείου την οποία γιόρτασαν δεόντως, ενώ η Βίκυ έκανε και μια τρυφερή αφιέρωση στο Instagram για τον άντρα της ζωής της. Σημειώνεται πως το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 στο Παρίσι και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Μπιάνκα και τον Κάρολο.

Η Βίκυ Καγιά, λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τον σύζυγό της από τις διακοπές που έκαναν πρόσφατα στην Ιταλία για τα γενέθλιά της. «Πέντε από τα πιο γλυκά χρόνια της ζωής μου» σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας η παρουσιάστρια του Shopping Star και κριτής του GNTM.

Ο Ηλίας Κρασσάς και η πρώην σύζυγός του Ευαγγελία Μπάρλα βρέθηκαν τετ α τετ τελευταία φορά στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου μιας και συνεχίζουν να έχουν μια άγρια δικαστική κόντρα για τα παιδιά τους.
Η πανάκριβη συλλογή με αυτοκίνητα αντίκες, οι μετακινήσεις με ελικόπτερο αλλά και ο λογαριασμός του ρεύματος που φερόταν να μην είχε εξοφλήσει ο Ηλίας Κρασσάς, έκαναν την πρώην σύζυγό του να τον οδηγήσει στις δικαστικές αίθουσες, ενώ έχουν ανταλλάξει αγωγές που αφορούν στη μηνιαία διατροφή που καταβάλλει για τα δυο τους παιδιά.
Τι υποστηρίζει η Ευαγγελία Μπάρλα

Παρόλο που η πλευρά της κυρίας Μπάρλα μείωσε το ύψος της διατροφής από 4.326 ευρώ σε 2.346 ευρώ, ο εναγόμενος δεν είχε διάθεση να συναινέσει, καθώς, όπως υποστηρίζει, τα ποσά έχουν εξοφληθεί και καταβάλλει πολύ περισσότερα!

«Πληρώνω τα σχολεία, τις ΔΕΚΟ, το σπίτι και τα έξτρα, περίπου 3.500 ευρώ τον μήνα» υποστήριξε ο επιχειρηματίας, με την Ευαγγελία Μπάρλα να τονίζει: «Καταβάλλει με μεγάλες καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα να μένουμε χωρίς ρεύμα και χωρίς νερό!».

«Διαφορά βιοτικού επιπέδου όταν τα παιδιά βρίσκονται με τον πατέρα τους»

Η αδερφή της κυρίας Μπάρλα εστίασε στη διαφορά βιοτικού επιπέδου που έχουν τα παιδιά όταν περνούν χρόνο με τον πατέρα τους, υποστηρίζοντας τα εξής: «Με τον μπαμπά κάνουν υπερπολυτελείς διακοπές, συχνάζουν σε πανάκριβα εστιατόρια, μετακινούνται ακόμη και με ελικόπτερο, ενώ με τη μαμά δεν μπορούν».

Η μάρτυρας υπογράμμισε ότι ο Ηλίας Κρασσάς επιθυμεί να έχει τον απόλυτο έλεγχο και επισήμανε: «Αγαπάει πολύ τα παιδιά ο γαμπρός μου, αλλά έχει τιμωρητική συμπεριφορά στην αδελφή μου αναφορικά με το πώς θα δίνονται τα χρήματα. Δεν ξέρω αν έχει υποδείξεις από άλλους ή αν ενεργεί από μόνος του». Ακόμη, η μάρτυρας μετέφερε τη στάση του επιχειρηματία «Θα σας δείξω εγώ αν θα έχετε ρεύμα ή όχι, εγώ είμαι ο ισχυρός». Η πλευρά του γνωστού επιχειρηματία τόνισε ότι ο λογαριασμός δεν είχε δοθεί εγκαίρως!
Ο ρόλος της Βίκυς Καγιά

Συνέταιρος του Ηλία Κρασσά κατέθεσε ότι «δεν είναι ζάμπλουτος, αλλά ένας άνθρωπος που αγωνίζεται νυχθημερόν για να κρατήσει την εταιρία. Δυσκολεύεται να καλύψει τα έξοδα. Το ενοίκιό του είναι 800 ευρώ, κυκλοφορεί με μια παλιά Mercedes 2007 και η γυναίκα του με μια παλιά Porsche». H μάρτυρας τόνισε ότι η Βίκυ Καγιά επωμίζεται αρκετά μεγάλο μέρος του κόστους διαβίωσής του, καθώς τα μηνιαία έσοδα του επιχειρηματία είναι στις 5.000 ευρώ». Η μάρτυρας και συνήγορος της Ευαγγελίας Μπάρλα κατέληξε λέγοντας: «Το ενοίκιο των 800 ευρώ το πληρώνουν μισό-μισό και τα έξοδα διατροφής είναι εξ ημισείας».



Σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout.gr, το πρώην ζευγάρι θα βρεθεί και πάλι αντιμέτωπο στα δικαστήρια στις αρχές Οκτωβρίου, με την κ. Μπάρλα να τον «χτυπάει» στην πολυτελή ζωή που φαίνεται πως κάνει με τη Βίκυ Καγιά, όπως τουλάχιστον προκύπτει από τις αναρτήσεις της ίδιας…


https://patkiout.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου