Τετάρτη, Αυγούστου 14, 2019

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν παραβίασε τις κυρώσεις του ΟΗΕ -Φόρεσε ένα πανάκριβο ελβετικό ρολόι [εικόνες]

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν

ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ


Με ένα εντυπωσιακό ρολόι αξίας 11.000 ευρώ φωτογραφήθηκε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, κάτι που αποτελεί σφοδρή παράβαση των κυρώσεων κατά του καθεστώτος του.

Συγκεκριμένα, ο ΟΗΕ απαγόρευσε την εισαγωγή ειδών πολυτελείας στη Βόρεια Κορέα ως τιμωρία για παραβίαση των κανόνων ασφαλείας με τις δοκιμές πυρηνικών όπλων και μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται και τα πολυτελή ρολόγια.


Το πανάκριβο ελβετικό ρολόι Portofino αξίας 11.000 ευρώ


Τώρα όμως, οι ειδικοί στην γείτονα χώρα, την Νότια Κορέα, διαπίστωσαν πως ένα σπάνιο ρολόι του Κιμ Γιονγκ Ουν κοστίζει περίπου 11.000 ευρώ, την ώρα που οι κάτοικοι της χώρας του είναι αντιμέτωποι με την έλλειψη τροφίμων, που φέρεται να προκλήθηκε από την χειρότερη ξηρασία των τελευταίων 35 ετών.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν φορούσε το πανάκριβο ρολόι παρακολουθώντας τις πυραυλικές δοκιμές στις 25 Ιουλίου
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν φορούσε το πανάκριβο ρολόι παρακολουθώντας τις πυραυλικές δοκιμές στις 25 Ιουλίου

Ο ειδικός στα ρολόγια Κιμ Τσανγκ Κιου δήλωσε σε μια κορεατική εφημερίδα πως ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας φαίνεται να φορούσε ένα IWC Portofino Automatic, την ώρα που παρακολουθούσε την δοκιμή ενός νέου τύπου πυρηνικών όπλων στις 25 Ιουλίου. Κι ενώ η δοκιμή πυραύλων πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα, η ταυτότητα του ρολογιού ως πολύτιμο αγαθό αποκαλύφθηκε αυτή την εβδομάδα.

To  IWC Portofino Automatic που φορούσε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
To IWC Portofino Automatic που φορούσε ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Να σημειωθεί πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι γνωστό πως έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στα ελβετικά προϊόντα, έχοντας φοιτήσει σε σχολεία στο Γκούμλιγκεν και το Κόνιζ της Ελβετίας.


Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/zoi/kim-giongk-oyn-panakribo-roloi-parabiasi-kyroseon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου