Κυριακή, Αυγούστου 25, 2019

«Βιάστηκες», απαντά στον Πέτσα ο Φάμελλος





Απάντηση στην απάντηση Πέτσα για το όσα καταλόγισε ο Αλέξης Τσίπρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη έδωσε ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος.

Ο κ. Φάμελλος καταλογίζει βιασύνη στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ενώ υποστηρίζει ότι επί της ουσίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρκέστηκε σε γενικότητες.


Ο Σωκράτης Φαμέλλος δήλωσε συγκεκριμένα:

«Βιάστηκε να απαντήσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πέτσας στην δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για την κλιματική αλλαγή, πιστός στο δόγμα η επικοινωνία είναι πιο σημαντική από την ουσία».

«Αν όμως διαβάσει και αυτός τα αποσπάσματα από τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη θα διαπιστώσει ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε γενικότητες για το κλίμα και δεν κατέθεσε καμία συγκεκριμένη πρόταση πρωτοβουλιών για το θέμα των πυρκαγιών στον Αμαζόνιο και για τα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, ούτε καν αναφέρθηκε σε αυτά».

Και συνέχισε: «Ο κ. Πέτσας επιβεβαιώνει απλά με τη δήλωση του ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν διατίθεται να συμμετέχει στο ευρωπαϊκό μέτωπο που δημιουργείται για την προστασία του Αμαζονίου και του παγκόσμιου Περιβάλλοντος».

Κάλεσε, τέλος, την ελληνική κυβέρνηση να συμμετάσχει σε ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες και να αξιοποιήσει διπλωματικά εργαλεία για το μείζον θέμα του Αμαζονίου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου