Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 23, 2019

Ταχιάο δεν θέλατε; Ιδού...




Δημήτρης Κανελλόπουλος

Αφού τον «μαύρισαν» οι Θεσσαλονικείς σε όποια εκλογική αναμέτρηση τον βρήκαν μπροστά τους, τον... χαιρόμαστε εμείς τώρα στην Αθήνα.

Νίκος Ταχιάος λοιπόν, ο νέος πρόεδρος της Αττικό Μετρό. Δική του (θα) ήταν προφανώς η μνημειώδης γκάφ... συγγνώμη απόφαση ήθελα να πω, για τη...
μετονομασία των σταθμών. Δική του φυσικά ή σε συνεργασία με τον αρμόδιο υπουργό, τον κ. Καραμανλή. Ας αποφασίσουν.

Το ανακοίνωσαν την Παρασκευή και ξεκίνησε το πάρτι στα social media. Και όχι μόνο. Ήταν τόσο βλακώδης η απόφαση που δεν μπορούσε να την υποστηρίξει κανένας. Ακόμα και τα φιλικά τους ΜΜΕ το έκαναν γαργάρα, ειδάλλως θα έπρεπε να πουν για τη (sic) γκάφα.

Μέχρι και η οικογένεια Μπακογιάννη αναγκάστηκε να βγει με ανακοίνωση και να πάρει αποστάσεις. Εκτός και αν ήξερε και απλώς κάνει πίσω. Μικρή σημασία έχει.

Το πιο σημαντικό είναι αν θα αναλάβει κάποιος την ευθύνη γι' αυτή τη φαιδρή και γελοία απόφαση που παίρνουν πίσω σε χρόνο dt και μάλιστα μέσα σε κατακραυγή.

Ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, κ. Νίκος Ταχιάος, έχει να μας πει κάτι άραγε; Ελεγαν για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ήταν κολλημένοι στις καρέκλες. Για τον κ. Ταχιάο τι έχουν να πουν;

Εμείς πάντως το απολαμβάνουμε. Πάντα τέτοιες ιδέες...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου