Παρασκευή, Οκτωβρίου 18, 2019

"Ντου" του Ρουβίκωνα στο γραφείο του Κικίλια - Χτύπησαν το... κουδούνι, πέταξαν τρικάκια και μπογιές - Κικίλιας: "Δεν τρομοκρατούμαι!"




Ρουβίκωνας: «Ντου στο πολιτικό γραφείο του Κικίλια – Πέταξαν τρικάκια και μπογιές


Τρικάκια και μπογιές πέταξε ο Ρουβίκωνας στο πολιτικό γραφείο του Βασίλη Κικίλια. Χτύπησαν το... κουδούνι για να μπουν. "Κάτω τα ξερά σας από τη δημόσια υγεία" έγραφαν τα φέιγ βολάν. Έριξαν μπογιές στην πόρτα φεύγοντας. Τους καταδίωξε αστυνομικός, μια σύλληψη. Οργισμένο tweet από τον υπουργό Υγείας.



«Επίσκεψη» στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια στην οδό Κριεζώτου στο κέντρο της Αθήνας έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής (19.10.2019) ο Ρουβίκωνας.

Τέσσερα μέλη της αναρχικής ομάδας ήταν εκείνοι που έκαναν την «παρέμβαση» και έφτασε έως το γραφείο του υπουργού.


Σύμφωνα πληροφορίες του iatropedia.gr, μια γυναίκα χτύπησε το κουδούνι και ζήτησε να δει τον Βασίλη Κικίλια. Όταν οι συνεργάτες του υπουργού της απάντησαν πως δεν ήταν εκεί αλλά στη Βουλή, τα μέλη του Ρουβίκωνα μπήκαν στο γραφείο, πέταξαν τρικάκια που έγραφαν «κάτω τα ξερά σας από τη δημόσια υγεία» και φεύγοντας έριξαν μπογιές στην πόρτα.


Ένας αστυνομικός τους καταδίωξε και κατάφερε να πιάσει ένα από τα μέλη του Ρουβίκωνα που συμμετείχαν στο «ντου».
Οργισμένος Κικίλιας

Λίγη ώρα αφού έγινε γνωστή η εισβολή στο γραφείο του υπουργού Υγείας, ο Βασίλης Κικίλιας ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter ένα οργισμένο μήνυμα και δυο φωτογραφίες απ’ όσα έγιναν στο πολιτικό του γραφείο.

Στην ανάρτησή του, ο Β. Κικίλιας αναφέρει ότι τα μέλη του Ρουβίκωνα εκφόβισαν, απείλησαν και τραμπούκισαν τους εργαζόμενους. «Προς τους άναδρους Ρουβίκωνες: δεν τρομοκρατούμαι» γράφει και ευχαριστεί τον αστυνομικό που έκανε τη μια σύλληψη.

 


Ανάρτηση για το περιστατικό έκανε και ο Ρουβίκωνας, στη σελίδα του στο Facebook. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου