Σάββατο, Οκτωβρίου 19, 2019

Ξέσπασμα Σκουρλέτη κατά ΜΜΕ: Παλιοί και έμπειροι στη «δημοσιογραφία»





Έντονη η αντίδρασή του για «πανομοιότυπα ρεπορτάζ» σε εφημερίδες και ιστοσελίδες


Σφοδρά πυρά κατά συγκεκριμένων ΜΜΕ τα οποία ονοματίζει, εξαπέλυσε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, αναφορικά με τον τρόπο που μετέδωσαν δήλωσή του, για την «ετοιμότητα» του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει το 2015.

Όπως αναφέρει ο κ. Σκουρλέτης στην αιχμηρή του δήλωση με τίτλο «Παλιοί και έμπειροι στη «δημοσιογραφία»», «με έκπληξη – αν και δεν θα έπρεπε – διάβασα σήμερα πανομοιότυπα ρεπορτάζ σε εφημερίδες όπως ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΤΑ ΝΕΑ και σε αρκετές ιστοσελίδες, σύμφωνα με τα οποία κατά τη διάρκεια της συνέντευξής μου, χθες, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, απαντώντας στην ερώτηση για το αν ήταν έτοιμος να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015, είπα ότι «ήμασταν νέοι και άπειροι»».

Όπως υπογραμμίζει ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, η ακριβής φράση του, ως απάντηση στην ερώτηση, ήταν: «παρ’ όλο ότι αυτή η δύναμη δεν είχε μια προηγούμενη εμπειρία, μπόρεσε και ανταποκρίθηκε».

Παράλληλα, ο κ. Σκουρλέτης τονίζει ότι «είναι προφανής η διαφορά ανάμεσα στις δύο φράσεις, αλλά και η διαφορετική εντύπωση που προκαλούν».

«Η αλήθεια είναι», σημειώνει, «ότι αρκετοί δεν ήθελαν να αναλάβουμε την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας το 2015. Ωστόσο, ο λαός μας την ανέθεσε και ο ΣΥΡΙΖΑ τίμησε τη λαϊκή εντολή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου