Δευτέρα, Οκτωβρίου 14, 2019

Θεσσαλονίκη: Ξύλο, ζημιές και τραυματίες σε μπαρ – Του έβρισε τη γυναίκα και έγινε ο κακός χαμός [pics, video]




Πακιστανοί εναντίον Κούρδων σε μπαρ της Θεσσαλονίκης. Αιματηρό επεισόδιο σε δύο δόσεις, με σκηνές τρόμου για τους θαμώνες...


Επεισόδιο σημειώθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου μετά από συμπλοκή τραυματίστηκε ελαφρά ένας αλλοδαπός, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε μία σύλληψη για το περιστατικό.

Όλα συνέβησαν στη 01:30 σε νυχτερινό μαγαζί, που βρίσκεται στην οδό Πτολεμαίων και στο οποίο συχνάζουν μετανάστες. Όπως φαίνεται να προκύπτει, πιθανότατα λόγω προσωπικών διαφορών, ξέσπασε συμπλοκή, από την οποία τραυματίστηκε ελαφρά ένα άτομο, ενώ προκλήθηκαν ζημιές στο εσωτερικό του μαγαζιού.


Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις που προχώρησαν σε πέντε προσαγωγές υπόπτων, από τους οποίους ο ένας, μετά την εξέτασή του, συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών με την αυτόφωρη διαδικασία.
Μαρτυρίες για το άγριο επεισόδιο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας νεαρός Πακιστανός έβρισε τη σύζυγο του ιδιοκτήτη του μπαρ. Ο Κούρδος ιδιοκτήτης τον έβγαλε από το κατάστημα και του ζήτησε να αποχωρήσει.

Ο νεαρός Πακιστανός έφυγε, όμως, επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα μαζί με περίπου τριάντα ομοεθνείς του, οι οποίοι κρατούσαν ξύλα και σιδηρολοστούς. Ακολούθησε συμπλοκή με τους Πακιστανούς να προκαλούν φθορές και να χτυπούν τον ιδιοκτήτη και κάποιους από τους θαμώνες του μαγαζιού. Από το επεισόδιο τραυματίστηκε στο κεφάλι ο ιδιοκτήτης του μπαρ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.


Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, όμως, οι δράστες της επίθεσης είχαν τραπεί σε φυγή. Ακολούθησαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό τους.

Αστυνομικοί προχώρησαν σε πέντε προσαγωγές υπόπτων. Μία από αυτές μετατράπηκε σε σύλληψη για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. Δείτε το βίντεο του thestival.gr…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου