Πέμπτη, Οκτωβρίου 24, 2019

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ένας άνδρας που είδε την κούκλα του να ανοιγοκλείνει τα μάτια της (video)




Ο 48χρονος ιδιοκτήτης μουσείου με αντίκες δηλώνει πως παρά τις αντιδράσεις έχει αποφασίσει να κρατήσει την κούκλα



Δεν θα μπορούσε να το πιστέψει εάν δεν το έβλεπε με τα μάτια του. Ο ιδιοκτήτης κούκλας έβαλε κάμερα απέναντι από το σημείο που είχε μια παλιά κούκλα εγγαστρίμυθου τον κ. Φριτς, προκειμένου να διαπιστώσει γιατί έβρισκε ανοιχτή την πόρτα της προθήκης.

Βλέποντας τις εικόνες από το βίντεο ο άνδρας από το Λίβερπουλ, ένιωσε τον απόλυτο τρόμο καθώς ο κ. Φριτς, ανοιγοκλείνει τα μάτια του και κινεί το στόμα του. Ο 48χρονος Μάικλ Ντάιαμοντ, ιδιοκτήτης μουσείου με αντίκες και διάφορα περίεργα αντικείμενα, έφτασε σε αυτή την τρομακτική διαπίστωση όταν έβαλε μια κάμερα απέναντι από την γυάλινη προθήκη με την κούκλα της δεκαετίας του 1940, προκειμένου να δει τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια της νύχτας και η πόρτα του βρισκόταν ανοιχτή δύο-τρεις φορές την εβδομάδα.

Ο κ. Φριτς κατασκευάστηκε από έναν Αμερικανό αιχμάλωτο πολέμου σε ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Πολωνία και έφτασε στα χέρια του Ντάιαμοντ στις αρχές της τρέχουσας χρονιάς. Το μυστήριο προέκυψε λίγο καιρό μετά. Έτσι τοποθέτησε μια κάμερα που κατέγραψε την κούκλα για δύο βράδια και αυτό που είδε σίγουρα δεν το περίμενε. Η πόρτα άνοιγε μόνη της ενώ τα μάτια και το στόμα της κινούνταν, χωρίς κανείς να είναι γύρω της. Ο 48χρονος κατέληξε να ασφαλίσει την προθήκη, δένοντάς της με αλυσίδα ενώ την κάλυψε με μια κουβέρτα.

«Όταν είδα το βίντεο, ένιωσα κάτι περίεργο στο στομάχι μου. Μπορείς να δεις τα μάτια να κινούνται πριν ανοίξει η πόρτα και το κάνει και πάλι μετά. Τα μάτια τρεμοπαίζουν και το στόμα ανοιγοκλείνει ελαφρώς» δήλωσε στη Sun ο Ντάιαμοντ, τονίζοντας ότι παρά τις αντιδράσεις της οικογένειάς του, αυτός έχει αποφασίσει να κρατήσει την κούκλα. «Δεν θα ήθελα να πω ότι φοβάμαι τον κ. Φριτς αλλά είμαι επιφυλακτικός. Θέλω να του δώσω ένα μόνιμο σπίτι. Είμαι συναισθηματικά δεμένος με τις συλλογές μου», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για την εξήγηση που δίνει στο περίεργο συμβάν, ο 48χρονος απάντησε: «Δεν έχω ιδέα. Δεν υπάρχουν ανοιχτά παράθυρα στο δωμάτιο και ρεύμα αέρα. Η πόρτα έχει μάνταλο, οπότε δεν ανοίγει μόνη της. Για να σταματήσω ό,τι συμβαίνει, έδεσα την προθήκη με αλυσίδα και την κάλυψα με κουβέρτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου