Παρασκευή, Νοεμβρίου 15, 2019

Κόλαση φωτιάς στην μαρίνα Γλυφάδας! Έπεσε στη θάλασσα για να σωθεί 22χρονη! video, pics




Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των Αρχών για να διαπιστωθούν τα αίτια της πυρκαγιάς σε σκάφη στην 3η μαρίνα στην Γλυφάδα. Οι εικόνες προκαλούν σοκ.


Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής, τα αίτια της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε το πρωί της Πέμπτης, 14.11.2019, σε δύο ελλιμενισμένα σκάφη στην 3η μαρίνα στην Γλυφάδα.

Από την πυρκαγιά μια 22χρονη αλλοδαπή επιβάτης του ενός εκ των δύο σκαφών αντιλαμβανόμενη την ύπαρξη φλόγας και του έντονου καπνού, έπεσε στη θάλασσα, από όπου και κατάφερε μόνη της να βγει. Είναι καλά στην υγεία της.


Στο σημείο της πυρκαγιάς που επεκτάθηκε σε άλλα τρία σκάφη επιχείρησαν για την κατάσβεσή της ένα περιπολικό του λιμενικού δέκα πυροσβεστικά οχήματα και ένα πλωτό σκάφος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Επικουρικά συνέδραμαν επίσης δύο υδροφόρες και ένα πυροσβεστικό όχημα του δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, καθώς και δύο υδροφόρες και προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Γλυφάδας.

Δείτε τις απίστευτες εικόνες από την φωτιά σε σκάφη στην Γλυφάδα





ΓλυφάδαΓλυφάδαΓλυφάδαΓλυφάδαΓλυφάδα
Από τις πλοιοκτήτριες εταιρείες εκ των δύο σκαφών, ανατέθηκε σε ιδιωτική εταιρεία αντιρρύπανσης το έργο πρόληψης και καταπολέμησης της ρύπανσης, καθώς και η λήψη των απαραίτητων μέτρων προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος και η απάντληση πετρελαιοειδών καταλοίπων.
Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύτηκε ο απόπλους των εμπλεκόμενων σκαφών, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός.
Φωτογραφίες: Intime.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου