Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2019

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Δεν έψαξαν τις θυρίδες του Φρουζή! Πως το γνώριζε και έβαλε εκεί τα λεφτά;





Μία συγκλονιστική αποκάλυψη με οσμή σκανδάλου έγινε στην προανακριτική κατά την κατάθεση του Φρουζή. Σύμφωνα με την ομολογία του ίδιου, ο έλεγχος που διετάχθη από την κυρία Ράικου, δεν συμπεριελάμβανε άμεσα και την τραπεζική που θυρίδα! Γεγονός αδιανόητο, αφού είναι πάγια τακτική σε διερεύνηση τέτοιων σκανδάλων να ανοίγουν άμεσα οι θυρίδες μαζί και οι τραπεζικοί λογαριασμοί.

Ακόμα πιο εξοργιστικό όμως είναι ότι φαίνεται πως ο ίδιος ο Φρουζής γνώριζε πως δεν θα ανοιχτούν οι θυρίδες του, γι’ αυτό και είχε βάλει εκεί 1 εκατομμύριο € σε μετρητά! Αμέσως μετά τα μετακίνησε σαν κύριος και τα έδωσε προς φύλαξη σε συγγενικό του πρόσωπο.

Πως γνώριζε λοιπόν ο κύριος Φρουζής ότι δεν θα έψαχναν άμεσα την θυρίδα του; Ποιος τον ενημέρωσε; Η Ελληνική δικαιοσύνη πρέπει άμεσα να διαλευκάνει και αυτό το σκανδαλώδες εύρημα της προανακριτικής.

Οι διάλογοι στην Προανακριτική

Ραγκούσης: Οι συναντήσεις σας με τον κ. Τσίπρα και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πριν αναλάβουν την κυβέρνηση είχαν αντικείμενο παραβάσεις του νόμου;

Φρουζής: Οχι, ήταν συναντήσεις γνωριμίας προκειμένου να του θέσουμε θέματα του κλάδου μας.

Ραγκούσης: Υπήρξε αίτημα για παράβαση του νόμου;

Φρουζής: Όχι δεν υποβλήθηκε κανένα παράνομο αίτημα. Έγινε στα πλαίσια γνωριμίας και απόκτηση επαφής.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτά τον Φρουζή για το 1 εκατ. ευρώ που φέρεται να έχει στο σπίτι του την εποχή που διεξήχθη εισαγγελική έρευνα εναντίων του

Ραγκούσης: Οταν έγινε η εισαγγελική έρευνα Ράικου σπίτι σας γιατί δεν βρήκε το 1 εκατ. που τελικά παραδώσατε σε φίλο σας για φύλαξη;

Φρουζής: Γιατί τα χρήματα τα είχα τοποθετήσει σε τραπεζική θυρίδα.

Ο Γιάννης Ραγκούσης έθεσε ερωτήσεις στον μάρτυρα σχετικά με τον τρόπο τιμολόγησης των φαρμάκων

Ραγκούσης: Μπορείτε να μας πείτε αν για να μπει και να τιμολογηθεί κάποιο φάρμακο χρειάζεται απόφαση υπουργού;

Φρουζής: Δεν γνωρίζω τον νόμο για αυτή τη λειτουργία

Ραγκούσης: Δεν γνωρίζετε τον τρόπο με τον οποίο έπρεπε να τιμολογηθεί ένα φάρμακο;

Φρουζής: Οχι δεν γνωρίζω

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει της ερωτήσεις στον Κωνσταντίνο Φρουζή σχετικά με την θέση της κυβέρνησης ότι η υπόθεση είναι σκευωρία.

Ραγκούσης: Εδώ δεν είστε για να μας πείτε για την πορεία της Novartis. Κατέθεσαν εναντίων σας τρεις μάρτυρες οι οποίοι στη συνέχεια έγιναν προστατευόμενοι μάρτυρες. Για να μπουν στο καθεστώς αυτό και να ασκηθούν διώξεις δεν αποφάσισε μόνο η κυρία Τουλουπάκη αλλά και τρεις ακόμα εισαγγελείς του Αρείου Πάγου αποδέχτηκαν με την απόφασή τους ότι έπρεπε να ασκηθούν διώξεις. θεωρείτε ότι όλοι διέπραξαν σκευωρία ή πλεκτάνη εναντίων σας.

Φρουζής: Το μόνο που ήθελα να πω ήταν ότι έπρεπε να έχουν μπει περισσότερα φίλτρα σε όσα κατατέθηκαν

Ραγκούσης: Αρα δεν θέτετε θέμα σκευωρίας ή πλεκτάνης

Φρουζής: ….

Πηγή διαλόγων: documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου