Παρασκευή, Νοεμβρίου 22, 2019

Οργή «γαλάζιων» για τη Μενδώνη – «Είμαστε δίπλα σας, αν φυσικά το θέλετε»




Τι χρεώνουν στην υπουργό Πολιτισμού βουλευτές της ΝΔ


Πριν καλά-καλά συμπληρωθούν πέντε μήνες από τις εθνικές εκλογές και οι γκρίνιες στη ΝΔ για τη συμπεριφορά ορισμένων υπουργών έχουν ξεκινήσει «για τα καλά», με χαρακτηριστικότερη περίπτωση τα όσα ακούγονται και γράφονται για τη Λίνα Μενδώνη.

Ενδεικτική του κλίματος που υπάρχει στην Πειραιώς για την υπουργό Πολιτισμού είναι η ανάρτηση που έκανε ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο οποίος άφησε αιχμές για την «απροειδοποίητη επίσκεψη» της κ. Μενδώνη στη Σαλαμίνα:


«Συμβουλή προς την εξαιρετική εξωκοινοβουλευτική υπουργό, κυρία Μενδώνη. Εκτός από τη Λάρισα που δεν ενημέρωσε τον Μάξιμο Χαρακόπουλο κι άλλους βουλευτές για την επίσκεψή της, καλό θα ήταν να ενημέρωνε και εμάς της Β’ Πειραιά στην απροειδοποίητη επίσκεψή της στο νησί της Σαλαμίνας. Εκτός του ότι θα μάθει πολλά για τον αγώνα που δώσαμε να βγει η ΝΔ πρώτη κι αυτοδύναμη (άρα και να γίνει η ίδια υπουργός), θα της δείχναμε και τις ομορφιές του νησιού», έγραψε στο Facebook ο κ. Μαρκόπουλος και κατέληξε με νόημα:
«Κυρία υπουργέ, είμαστε δίπλα σας. Αν φυσικά το θέλετε».

Και το παραπάνω «καρφί» στη Μενδώνη δεν είναι το μόνο. Την περασμένη Παρασκευή ανάλογες αιχμές κατά της υπουργού Πολιτισμού είχε αφήσει ακόμη ένας «γαλάζιος» βουλευτής.
Ο λόγος για τον Μάξιμο Χαρακόπουλο, ο οποίος είχε αναφέρει τότε σε ανάρτησή του στο Twitter: «Πληροφορήθηκα, δυστυχώς από τα ΜΜΕ, την επίσκεψη της υπουργού Πολιτισμού στην Λάρισα. Έστω, εκ των υστέρων, εύχομαι να ήταν αποδοτική και να έτυχε της δέουσας φιλοξενίας με τη συνοδεία της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου