Τετάρτη, Νοεμβρίου 13, 2019

Η προκλητική ατάκα Φίλη που έκανε «Τούρκο» την Κεραμέως




Η σύγκρουση της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως με τον τομεάρχη Παιδείας του
ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη στη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής έτυχε ευρείας κάλυψης από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.


Θα σας αποκαλύψω τι ήταν αυτό που έκανε… «Τούρκο» την υπουργό Παιδείας από όλα όσα υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ούτε η κριτική του Νίκου Φίλη για τα προχθεσινά επεισόδια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ούτε οι ανακοινώσεις που είχε εκδώσει νωρίτερα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μιλούσαν για βόλεμα ημετέρων της υπουργού σε φορείς του υπουργείου Παιδείας ήταν αυτά που προκάλεσαν την έκρηξη της κυρίας Κεραμέως.

Αυτό που έκανε την υπουργό να βγει από τα ρούχα της (τρόπος του λέγειν) ήταν το γεγονός ότι καταδικάζοντας με χλιαρό τρόπο τον βανδαλισμό του πολιτικού της γραφείου ο κ. Φίλης μίλησε για πταίσμα και πλημμέλημα και έκανε λόγο για λίγη «κόκκινη μπογιά».

Το χρωματικό σφάλμα προκάλεσε την έκρηξη. Ο βανδαλισμός του γραφείου της υπουργού έγινε με μαύρη μπογιά και όχι με κόκκινη και το γεγονός ότι ο κ. Φίλης δεν γνώριζε αυτή τη λεπτομέρεια φάνηκε πως εξόργισε τη Νίκη Κεραμέως.

Εμείς πάντως να δικαιολογήσουμε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Το συμβάν έγινε την προηγούμενη Παρασκευή και ως χθες Τρίτη που τοποθετήθηκε επίσημα για το θέμα είχε περάσει κάποιος χρόνος, και οι λεπτομέρειες είχαν «ξεθωριάσει» στο μυαλό του. Σε κάθε περίπτωση η υπουργός έδειξε ότι δίνει μεγάλο βάρος στη λεπτομέρεια…

ΠΗΓΗ: ΒΗΜΑΤΟΔΌΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου