Τρίτη, Νοεμβρίου 12, 2019

Λοβέρδος για την ποινική δίωξη: Αμετανόητοι σκευωροί. Θα τιμωρηθούν για τα κακουργήματά τους

Ο Ανδρέας Λοβέρδος με από ομιλία του κατεβαίνει από το βήμα της Βουλής

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ NOVARTIS


Σκληρή απάντηση από τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος μιλάει για αμετανόητους σκευωρούς, οι οποίοι θα τιμωρηθούν για τα κακουργήματά τους, μετά την ποινική δίωξη σε βάρος του για την υπόθεση Novartis.



Ο πρώην υπουργός σε δήλωσή του αναφέρει «Εκείνοι που διέπραξαν κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας, έβγαλαν σήμερα μόνοι τους και το τελευταίο προσωπείο. Αμετανόητοι σκευωροί. Θα τιμωρηθούν για τα κακουργήματά τους όπως ο ποινικός κώδικας ορίζει».


Νωρίτερα η επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη διαβίβασε σχετική παραγγελία προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών και το αδίκημα που αποδίδεται στον πρώην υπουργό είναι της δωροληψίας πολιτικού προσώπου κατ' εξακολούθηση.


Ποινική δίωξη μία ημέρα μετά την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Η παραγγελία εδόθη προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών μία ημέρα μετά την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλειου Πλιώτα που ζήτησε τη σύγκληση της Ολομέλειας των Εφετών και την ανάληψη από εμπειρότερους δικαστές του συνόλου της υπόθεσης για τη Novartis, περιλαμβανομένου και του πακέτου με τους πολιτικούς που χειρίζεται ακόμα η Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς.

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/novartis-loberdos-gia-poiniki-dioxi-ametanoitoi-skeyoroi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου