Παρασκευή, Νοεμβρίου 22, 2019

ΣΥΡΙΖΑ για προϋπολογισμό: Η κυβέρνηση δίνει πολλά στους λίγους και λίγα στους πολλούς





Σκληρή κριτική στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τον Προϋπολογισμό του 2020 που κατατέθηκε στη Βουλή.

«Πρόκειται για έναν προϋπολογισμό ο οποίος προβλέπει πλουσιοπάροχες φοροελαφρύνσεις για τους ισχυρούς και τους πλούσιους. Δεν είναι όμως καθόλου γενναιόδωρος με τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν συγκλονίζει τη μεσαία τάξη. Απεναντίας, διαψεύδει τις ελπίδες για σημαντική βελτίωση της εισοδηματική της κατάστασης που προεκλογικά είχε καλλιεργήσει η ΝΔ» προσθέτει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Οι εισοδηματικές ανισότητες όχι μόνο δεν αντιμετωπίζονται, αλλά αντίθετα θα ενισχυθούν. Ανατρέπεται δηλαδή η κυβερνητική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ που με πολύ προσπάθεια είχε καταφέρει να αρχίσει να αμβλύνει τις ανισότητες αυτές» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στη σχετική ανακοίνωση.

«Τα οφέλη της εξόδου της χώρας από τα μνημόνια και της διαρκούς ανάπτυξης επί δέκα συνεχόμενα τρίμηνα που πέτυχε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν κατανέμονται δίκαια αλλά, επιπλέον, κατανέμονται με εκείνον ακριβώς τον τρόπο που μας οδήγησε στην κρίση και τη χρεοκοπία» αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση

«Εν ολίγοις, καμία έκπληξη από τη Νέα Δημοκρατία. Πιστή στη νεοφιλελεύθερη ιδεοληψία της δίνει πολλά στους λίγους και λίγα στους πολλούς» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου