Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2019

#GNTMgr 2-SPOILERS: Αυτή αποχωρεί απόψε.Άγριος καυγάς στο σπίτι! ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ και σπόντες. BINTEO

Αποτέλεσμα εικόνας για gntm αποχωρηση



Το GNTM επιστρέφει απόψε με ένα επεισόδιο το οποίο θα έχει πολύ ένταση τσακωμούς και σπόντες που θα ρίχνουν πολλές μπηχτές.
Τα κορίτσια που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σήμερα είναι η Κάτια με την Μαρία όπου για μια ακόμα φορά θα ακονίσουν τα μαχαίρια τους και θα μας δώσουν έναν απο τους επικότερους καυγάδες του φετινού GNTM……



Σήμερα έχουμε ένα project επιβράβευσης όπου τα κορίτσια θα ντυθούν ως νοικοκυρές που προσπαθούν να πουλήσουν με αμερικάνικο στυλ πράγματα για την κουζίνα.

Το συγκεκριμένο concept θα έχει γέλιο και θα είναι ευχάριστο στο να το παρακολουθήσει κάποιος.

Στην συνέχεια όμως θα δούμε το concept για την αποχώρηση όπου εκεί εκτός ότι θα δούμε τις κοπέλες ξανά ως νοικοκυρές αλλά αυτή την φορά ως se.xy νοικοκυρές με δαντέλες και άλλα καλούδια που θα χτυπήσουν κόκκινο στην τηλεθέαση, θα έχουμε και τις ανάλογες σπόντες και κόντρες.
GNTM Spoiler: Ποια αποχωρεί απόψε και ποια αύριο

Απόψε αποχωρεί η Εμμανουέλα ενώ αύριο θα αποχωρήσει η Ελευθερία. αν θέλετε να μάθετε το mega spoiler με την τελική τριάδα διαβάστε το μετά το trailer που ακολουθεί.

GNTM MEGA Spoiler: Αυτή είναι η τελική τριάδα!

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στο Μιλάνο και σας έχουμε την τελική τριάδα. Σύμφωνα με τις διαρροές δεν τα κατάφερε η σύντροφος του Μπουράκ Χακί , Χαρά Παππά και έτσι στον τελικό περάσανε τρεις κοπέλες και αυτές είναι οι εξής: η Κέισι , η Κάτια και η Άννα Μαρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου