Δευτέρα, Νοεμβρίου 11, 2019

Προεδρικό: “Κολλητάρια” Άδωνις – Τσίπρας! pics




Οι εικόνες που έρχονται από το επίσημο δείπνο του ΠτΔ προς τιμήν του Κινέζου Προέδρου, στο Προεδρικό Μέγαρο, έχουν το δικό τους ενδιαφέρον...


Είναι μια εικόνα που αναμφισβήτητα δεν την έχουμε συνηθίσει… Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αλέξης Τσίπρας συνήθως εξαπολύουν… εκατέρωθεν “μύδρους” κι έτσι μια χαλαρή συνύπαρξή τους μάλλον προκαλεί εντύπωση. Αυτό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας, 11.11.2019, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Εκεί όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, παρέθεσε επίσημο δείπνο προς τιμήν του Προέδρου της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, ο οποίος επισκέπτεται τη χώρα μας.


Οι εντυπωσιακές παρουσίες ήταν ουκ ολίγες, τα “πηγαδάκια” ακόμα περισσότερα, όμως σίγουρα αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν το τετ α τετ Τσίπρα – Γεωργιάδη.


Click4more: Μαρέβα, Μαρίνα, Μαριάννα, Γιάννα – Λάμψη στο Πρoεδρικό! Εικόνες από το επίσημο δείπνο για τον Πρόεδρο της Κίνας!

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο υπουργός Ανάπτυξης, αντίστοιχα, απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό καρέ να κάθονται σε… απόσταση αναπνοής και να συνομιλούν με πλατιά χαμόγελα και σε εγκάρδιο κλίμα.

Σε κάποιες φωτογραφίες, μάλιστα, ανάμεσά τους βρίσκεται και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τους τρεις τους να είναι ιδιαίτερα ευδιάθετοι, μετατρέποντας αυτά τα καρέ σε… ακόμη πιο σπάνια!
Δείτε τις φωτογραφίες από το Προεδρικό Μέγαρο

Φωτογραφίες: Intime.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου