Κυριακή, Νοεμβρίου 24, 2019

Θρήνος από τροχαίο στη Λαμία – Μία οικογένεια επέστρεφε από γάμο και «συνάντησε» τον θάνατο (video)





Νεκρός ο πατέρας δύο παιδιών, χαροπαλεύει η μητέρα δύο κοριτσιών

Ένα τροχαίο τα ξημερώματα της Κυριακής 24 Νοεμβρίου, στην είσοδο της Λαμίαςμεταξύ μιας οικογένειας και δύο νεαρών, στοίχισε τη ζωή σε έναν άνδρα 37 ετών, πατέρα δύο μικρών κοριτσιών που επέβαιναν στο αμάξι. Η μητέρα των δύο παιδιών τραυματίστηκε επίσης σοβαρά.

Η θανατηφόρα μετωπική σύγκρουση έγινε λίγα λεπτά πριν τις 5:00′ τα ξημερώματα στον παράδρομο, λίγο πριν τα φανάρια «Σερδάρη». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, στο μαύρο Mercedes στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια από τη Λαμία ανέβαινε κανονικά με κατεύθυνση προς Λαμία. Την ίδια στιγμη από τον παράδρομο που έρχεται από τον Άγιο Τρύφωνα και βγαίνει μπροστά στα συνεργεία, βγήκε το BMW στο οποίο επέβαιναν δυο νεαροί από τη Στυλίδα.
  
Τα δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να σκοτωθεί επί τόπου ο 37χρονος οδηγός της Mercedes και να τραυματιστεί σοβαρά η γυναίκα του. Στο αυτοκίνητο επίσης επέβαιναν και τα δυο κοριτσάκια του άτυχου ζευγαριού, ηλικίας περίπου 8-10 ετών, που σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκαν, αλλά δεν φαίνεται να κινδυνεύει η ζωή τους.
Οι δυο νεαροί από το BMW παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης δεν τραυματίστηκαν. Οι πληροφορίες λένε ότι η οικογένεια από τη Λαμία επέστρεφε από γάμο και μάλιστα τα δυο κοριτσάκια ήταν και παρανυφάκια.
 
Τον 37χρονο νεκρό οδηγό και τους τραυματίες απεγκλώβισαν άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, της ΠΥ Λαμίας μαζί με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που τους μετέφερε στο σημείο. Στο σημείο βρέθηκε και ο Διοικητής της Τροχαίας Λαμίας Ανδρέας Κυρίτσης, ο οποίος μαζί με τους αξιωματικούς του, ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο.
(Με πληροφορίες από lamiareport.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου