Τρίτη, Νοεμβρίου 19, 2019

Παλαιστής κλωτσάει τον διαιτητή στο πρόσωπο και του σπάει το σαγόνι, κατά τη διάρκεια αγώνα (Video)





Στην Τενερίφη, στην αρένα «Σάντα Ούρσουλα» ο παλαιστής Ρούμπεν Ροντρίγκεζ βρισκόταν στη μέση και πάλευε με τον αντίπαλο του. Πολύ κοντά τους ο διαιτητής Άνχελ Μελιάν παρατηρούσε την κάθε τους κίνηση και πρόσεχε μη τυχόν γίνει κάποια παράνομη λαβή.

Οι δυο παλαιστές είχαν γίνει ένα και προσπαθούσαν να ρίξουν τον αντίπαλο τους κάτω για να βρεθούν σε πλεονεκτική θέση. Τότε ο αντίπαλος του Ρούμπεν τον έπιασε για τα καλά και ετοιμαζόταν να του κάνει την λαβή που θα τον έριχνε κάτω. Ο παλαιστής κατά λάθος σήκωσε ψηλά το πόδι του και με την φτέρνα του βρήκε τον διαιτητή που είχε πλησιάσει αρκετά, στο σαγόνι.

Ακούστηκε ένα ξερό κρακ και ο Άνχελ Μελιάν σωριάστηκε σφαδάζοντας από τους πόνους, στο έδαφος. Το σαγόνι του από την κλωτσιά είχε σπάσει σαν κλαδάκι.

Ο αγώνας διεκόπη και ο Άνχελ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί τον υπέβαλλαν σε επέμβαση συγκόλλησης του σαγονιού του.

Οι αγώνες πάλης στην Τενερίφη είναι ένα αγώνισμα με ιδιαιτερότητες. Ο κάθε παλαιστής πρέπει να αγγίξει κάποιο μέρος του αντιπάλου του (εκτός από τα πόδια) στο terrero, στην άμμο. Εάν το κάνει αυτό δυο φορές τότε είναι νικητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου