Τετάρτη, Νοεμβρίου 13, 2019

Μπριγκίτε Νίλσεν: «Γελοία και απαράδεκτη» η Μαντόνα: Τη χαστούκισα και την εκδικήθηκα κάνοντας σεξ με τον Σον Πεν (Video)





Τις «ένδοξες» στιγμές του παρελθόντος θυμήθηκε η Μπριγκίτε Νίλσεν, με αφορμή τη δίωρη καθυστέρηση της Μαντόνα σε συναυλία στο Λας Βέγκας, αφήνοντας το κοινό της να περιμένει.

«Υπάρχει κάτι που όλοι πρέπει να καταλάβετε» είπε η 61χρονη βασίλισσα της ποπ, όταν επιτέλους ανέβηκε στη σκηνή την Παρασκευή. «Και αυτό είναι ότι μια βασίλισσα δεν αργεί ποτέ», πρόσθεσε.

Καλεσμένη στο τηλεοπτικό σόου «Talk», η 56χρονη Δανή ηθοποιός ξέσπασε, χαρακτηρίζοντας τη Μαντόνα «γελοία και απαράδεκτη», ενώ τόνισε ότι «Δεν είναι η βασίλισσα».

«Το 1987 ήμασταν μαζί με τη Μαντόνα σε ένα κλαμπ και με ποδοπατούσε συνεχώς», θυμήθηκε η Νίλσεν, προσθέτοντας ότι εξαιτίας αυτού της έδωσε ένα χαστούκι «τόσο δυνατό» που την... ταρακούνησε για τα καλά…

«Θυμάμαι μόνο ότι ήρθαν έξι τεράστιοι άνδρες, με σήκωσαν και με έβγαλαν έξω από το κλαμπ. Μάλλον δεν έπρεπε να το είχα κάνει, οπότε δικαίως με πέταξαν έξω», είπε η Μπριγκίτε Νίλσεν, περνώντας στην αποκάλυψη ενός ακόμη γεγονότος από τα παλιά…

«Το καλύτερο όμως είναι ότι δύο μήνες μετά, την εκδικήθηκα που ήταν αγενής προς το πρόσωπό μου, όταν βρισκόμουν στη Νότια Γαλλία και έκανα one night stand με τον Σον Πεν (σ.σ. τότε ο Σον Πεν και η Μαντόνα ήταν παντρεμένοι)».

Τυπικά, το 1987, η Νίλσεν ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Σιλβέστερ Σταλόνε και η Μαντόνα πήρε διαζύγιο με τον Σον Πεν το 1989.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου