Σάββατο, Δεκεμβρίου 14, 2019

Χαροπαλεύει ο άνδρας που απεγκλωβίστηκε από τη φωτιά στην Κέρκυρα - Μητέρα και παιδί πήδηξαν σε τέντα και σώθηκαν ΒΙΝΤΕΟ




Δύσκολες ώρες για τα τρία μέλη της οικογένειας, που διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο στην Κέρκυρα με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα από την πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής σε τριώροφο σπίτι στην περιοχή Μαντούκι.


Ο πατέρας μοιάζει να είναι σε κρισιμότερη κατάσταση, καθώς έχει υποστεί δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα από τη φωτιά και η κατάστασή του, σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχουν οι γιατροί στο Γ.Ν.Κ., θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη.

Η μητέρα είναι σε καλύτερη κατάσταση, χωρίς ωστόσο, να είναι ολοκληρωτικά εκτός κινδύνου, σε αντίθεση με το παιδί, του οποίου η ζωή δεν διατρέχει κίνδυνο, σύμφωνα με πληροφορίες από το Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας.


Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα που έμενε στον τρίτο όροφο μόλις αντιλήφθηκε την φωτιά πήδηξε με το παιδί της στο κενό. Σωτήρια για την γυναίκα και το παιδί ήταν η τέντα παρακείμενου εστιατορίου.

Η γυναίκα και το παιδί χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους μεταφέρθηκαν στο γενικό νοσοκομείο Κέρκυρας ενώ με σοβαρά εγκαύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο ένοικος του δευτέρου ορόφου της μονοκατοικίας.


Δείτε βίντεο από τον απεγκλωβισμό του άνδρα και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.


.

Με πληροφορίες από corfutvnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου